Νέα πρόκληση Αλβανών: Αφαιρέθηκε η ελληνική σημαία από τα γραφεία ομογενειακού συλλόγου

newsbomb

Νέα πρόκληση Αλβανών: Αφαιρέθηκε η ελληνική σημαία από τα γραφεία ομογενειακού συλλόγου

Το PBDNJ (Κόμμα Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων- ΚΕΑΔ) και η Ομογενειακή οργάνωση "Ομόνοια" σε δήλωσή τους καταγγέλλουν την αφαίρεση της ελληνικής σημαίας από την έδρα τους στους Αγίους Σαράντα.

«Η οργάνωση Ομόνοια αναφέρει ότι για τρίτη φορά μέσα σε ένα χρόνο από άγνωστους, αφαιρέθηκε η ελληνική σημαία από τα γραφεία τους στην πόλη των Αγίων Σαράντα», γράφει η «shqiptarja.com».

Σύμφωνα με την "Ομόνοια" αυτή η ενέργεια προκαλεί τα αισθήματα των Ελλήνων και κάθε πολίτη που πιστεύει σε έναν υγιή τρόπο και απευθύνει έκκληση στη δικαιοσύνη.

«Σήμερα τα ξημερώματα, άγνωστοι αφαίρεσαν την ελληνική σημαία. Για τρίτη φορά σε διάστημα ενός έτους, άγνωστοι βεβηλώνουν την ελληνική σημαία στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΕΕΜ «ΟΜΟΝΟΙΑ», στους Αγίους Σαράντα. H προσβολή του εθνικού μας συμβούλου, προκαλεί τα αισθήματα όλων των Ελλήνων και του κάθε υγιώς σκεπτόμενου πολίτη. Καλούμε τις αλβανικές αρχές να δείξουν την δέουσα ευαισθησία ώστε να οδηγηθούν οι υπαίτιοι στην δικαιοσύνη» γράφει η ανακοίνωση της "Ομόνοιας".

πηγη Βαλκανικό Περισκόπιο

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved