ΕΘΝΙΚΑ

«Έριξε» το Διαδίκτυο το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Στρατηγού Στεφανή (pic)

«Έριξε» το Διαδίκτυο το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Στρατηγού Στεφανή (pic)
«Να υπηρετείς την Πατρίδα αξίζει»

Ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα, «ανέβασε» στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ, Αλκιβιάδης Στεφανής, ο οποίος αποστρατεύθηκε με απόφαση του ΚΥΣΕΑ.

Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ αποχαιρέτισε τον Ελληνικό Στρατό και τα στελέχη του, στο πλευρό των οποίων υπηρέτησε την Πατρίδα για περισσότερα από 40 χρόνια.

Στο μήνυμα του ο Στρατηγός Στεφανής δηλώνει ότι αξίζει να υπηρετεί κανείς την πατρίδα του, τονίζοντας ότι όταν κάτι αξίζει να το κάνεις τότε αξίζει και να το παρακάνεις.

«Να υπηρετείς την Πατρίδα αξίζει. Και όταν κάτι αξίζει να το κάνεις, τότε αξίζει και να το παρακάνεις! Μετά από 40 και πλέον χρόνια, μόνο υπερηφάνεια για τον Ελληνικό Στρατό!», έγραψε στο Facebook ο στρατηγός Αλκιβιάδης Στεφανής.

Δείτε τη φωτογραφία:

Οι νέοι αρχηγοί

Ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου επελέγη ως ο νέος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ προαγόμενος σε Πτέραρχο (Ι).

Το ΚΥΣΕΑ επίσης αποφάσισε να αποστρατεύσει τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή και στη θέση του να τοποθετήσει τον Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά.

Στο ΓΕΝ αποφασίστηκε η παράταση για ένα ακόμα χρόνο του νυν Αρχηγού Αντιναυάρχου Νικόλαου Τσούνη, ο οποίος ήδη υπηρετεί δύο χρόνια στο αξίωμα αυτό.

Στο ΓΕΑ αποφασίστηκε όπως στη θέση του προαχθέντος νέου Α/ΓΕΕΘΑ Πτεράρχου (Ι) Χρ.Χριστοδούλου τοποθετηθεί ο μέχρι σήμερα δεύτερος στην ιεραρχία Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης.

Σχετικές ειδήσεις