ΕΘΝΙΚΑ

Κρίσεις 2019: Το συγκλονιστικό «αντίο» ενός ναύτη στον Αρχηγό Στόλου - Αιχμές για την αποστρατεία

Κρίσεις 2019: Το συγκλονιστικό «αντίο» ενός ναύτη στον Αρχηγό Στόλου - Αιχμές για την αποστρατεία
Σοβαρές αιχμές για την αποστρατεία του άφησε ο απερχόμενος Αρχηγός Στόλου

Ο απερχόμενος Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος, Ιωάννης Παυλόπουλος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια συγκινητική επιστολή που του έστειλε ναύτης της «Κ/Φ ΚΑΣΟΣ» μόλις πληροφορήθηκε την απόφαση αποστρατείας του Ναυάρχου από το χθεσινό ΣΑΓΕ.

Πιο αναλυτικά, η Επιστολή του ναύτη στον Αντιναύαρχο αναφέρει:

«Πολύ λυπήθηκα όταν είδα ότι σας αποστράτευσαν. Δε ξέρω αν καταφέρω να μείνω στο ένδοξο ΠΝ μας, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι θα μου λείψει πολύ όταν δέναμε π2 με τη ΚΦ ΚΑΣΟΣ και άκουγα ότι θα φύγετε με το καραβάκι. Κάθε φορά που το άκουγα έτρεχα στη πρύμη του πλοίου για να σας χαιρετήσω. Κάτι τόσο μικρό μα τόσο πολύτιμο για μένα που δυστυχώς έφυγε κι αυτό. Ήθελα τόσο πολύ να έρθω να σας επισκεφτώ, να σας μιλήσω για λίγο, να μάθω έστω και λίγα πράγματα από εσάς, αλλά είχα παράλληλα τον φόβο να πλησιάσω για να μη γραφτώ ποινολόγιο. Κρίμα, το μετανιώνω, που δε το ρίσκαρα και πλέον είναι αργά. Μακάρι Παναγία μου να σας ξανά δω στο ΝΣ και θα έρθω δίχως δεύτερη σκέψη. Τελειώνοντας θα ήθελα να μοιραστώ έναν στίχο μαζί σας.

"Ζήσε τώρα το τώρα και όχι αργότερα, ζήσε με όσα έχεις μη θες περισσότερα, βούτα στη ζωή πρίν μείνουν μόνο απόνερα, γιατί όσα έχουμε είναι τα πιο όμορφα όνειρα". Μέσα από τη ψυχή μου σας εύχομαι υγεία και η Παναγία δίπλα σας!

Με όλο το σεβασμό και αγάπη, Ναύτης Π.Τούρζας».

Ο Αντιναύαρχος έκανε το δικό του σχόλιο στην παραπάνω επιστολή, γράφοντας:

«Σε ευχαριστώ Θεέ μου που 40 χρόνια δεν έχασα έναν άνθρωπο, δεν απολογήθηκα σε Οικογένεια Μητέρα ή Πατέρα για το παιδί του, δεν τραυματίσθηκα παρά τα όσα επικίνδυνα έκανα. Είχα τους Φυλακές Αγγέλους μου από πάνω μου.

Και πάντοτε παρέδιδα περισσότερους από όσους παραλάμβανα. Γέμισα το Ναυτικό με παιδιά που τους έκανα να το αγαπήσουν και να σταδιοδρομήσουν ! Ζήτω τα παιδιά του Πολεμικού Ναυτικού».

Αιχμές για την αποστρατεία του

Την ίδια ώρα, σοβαρές αιχμές για την αποστρατεία του άφησε με μήνυμά του στο Facebook, ο απερχόμενος Αρχηγός Στόλου, Αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος.

«Αγαπημένοι μου φίλοι, πριν από λίγο έλαβα ένα τηλεφώνημα ότι με αποστράτευσαν ....... είναι τιμή μου γιατί έγινε τη συγκεκριμένη στιγμή δεδομένων των γεωπολιτικών εξελίξεων σε εσωτερικό και το εξωτερικό! ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ», έγραψε ο Αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος.

Σε σχόλιο, μάλιστα, ενός διαδικτυακού του φίλου απαντά ότι «είναι τιμή που με αποστράτευσε αυτή η Κυβέρνηση και αυτό το ΣΑΓΕ ! Δείτε τη σύνθεση και θα καταλάβετε».

Διαβάστε επίσης:

Ανατροπή με το φρικτό τροχαίο στην Ποσειδώνος - Τι ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Σχετικές ειδήσεις