ΕΛΛΑΔΑ

LIVE BLOG: Το Newsbomb.gr στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης - Όλες οι εξελίξεις

Το Newsbomb.gr στη ΔΕΘ
Το Newsbomb.gr στη ΔΕΘ
Ευδοκία Μύτιλη

Η δημοσιογράφος του Newsbomb.gr Ευδοκία Μύτιλη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τη Διεθνή Έκθεση και μεταφέρει τον παλμό λίγες ώρες πριν την κεντρικη ομιλία του πρωθυπουργού το βραδυ του Σαββάτου.

Η 85η εκθεση είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα με κεντρικό θεματικό άξονα το τρίπτυχο Παρελθόν - Παρόν- Μέλλον στο πλαίσιο της επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας, πραγματοποιείται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Την ίδια στιγμή, οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ βρίσκονται σε επαγρύπνηση, καθώς συνολικά 30 διαφορετικές οργανώσεις αντιεμβολιαστών έχουν απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση μπροστά από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Λευκό Πύργο, με φόντο τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι το πρωί του Σαββάτου μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν συμβολική διαμαρτυρία έξω από την κεντρική είσοδο της ΔΕΘ (πλατεία ΧΑΝΘ). Τα μέλη της Ένωσης κρατούσαν πανό με μηνύματα προς την κυβέρνηση κατηγορώντας την για αδιαφορία και εμπαιγμό.

Live οι εξελίξεις από τη ΔΕΘ