ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρει η κατάθεση του επιχειρηματία που έκαψαν με σίδερο οι ληστές

Σοκάρει η κατάθεση του επιχειρηματία που έκαψαν με σίδερο οι ληστές

«Απειλούσαν ότι θα σκοτώσουν εμένα και την οικογένειά μου»

-Το «προφίλ» της αδίστακτης συμμορίας που βασανίζει τα θύματά της

«Από την ομιλία τους, φαίνεται, ότι οι τέσσερις ληστές είναι σίγουρα αλλοδαποί. Είναι πολύ σκληροί κακοποιοί, ειδικά ο ένας που φαίνεται ότι είναι ο αρχηγός τους.
Με χτύπησαν στο πρόσωπο με μπουνιές και στη συνέχεια με έκαψαν με το ηλεκτρικό σίδερο στη μέση, για να τους αποκαλύψω τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου έτσι ώστε να το ανοίξουν και να αρπάξουν τα χρήματα. Με απείλησαν ότι εάν δεν τους πω τον κωδικό, θα σκοτώσουν εμένα, την γυναίκα μου και τα δύο μας παιδιά».

Η κατάθεση του επιχειρηματία που βασάνισαν τα μέλη της αδίστακτης συμμορίας των ληστών μέσα στη μονοκατοικία του στη Βούλα, είναι συγκλονιστική. Ο έμπορος καυσίμων πήγε χθες στην ασφάλεια για να δει φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών και να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή τους.

Οι άνδρες της ασφάλειας με μπλόκα και περιπολίες ενστόλων αλλά και με συμβατικά αυτοκίνητα, προσπαθούν να εντοπίσουν τα ίχνη τους πριν χτυπήσουν ξανά.
Μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, τρεις οικογένειες έζησαν εφιαλτικές στιγμές στη Φιλοθέη, στους Θρακομακεδόνες και στη Βούλα. Αδίστακτοι ληστές εισέβαλαν στα σπίτια τους, τους έδεσαν και στη συνέχεια έκαψαν το ένα από τα θύματά τους με ηλεκτρικό σίδερο.

Το «προφίλ» της αδίστακτης συμμορίας

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας, από τον τρόπο δράσης των ληστών, αλλά και τα χαρακτηριστικά τους, εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο, να πρόκειται για την ίδια συμμορία... Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες είναι τέσσερις, οπλισμένοι με πιστόλια και μαχαίρια, φορούν κουκούλες, ενώ από την ομιλία τους, προκύπτει ότι είναι από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, πιθανότατα Γεωργιανοί, καθώς μετά την πρώτη επίθεση της συμμορίας στη Φιλοθέη είχε συλληφθεί ένας Γεωργιανός. Χθες το μεσημέρι εντοπίστηκε στα Άνω Λιόσια το πολυτελές αυτοκίνητο που είχαν αφαιρέσει από το σπίτι του επιχειρηματία στη Βούλα. Οι αστυνομικοί το ερευνούν εξονυχιστικά για την ανεύρεση τυχόν αποτυπωμάτων και DNA των ληστών.

Διαβάστε επίσης:

Τρόμος για τη συμμορία με το ηλεκτρικό σίδερο (pics)

Αδίστακτοι ληστές «σιδέρωσαν» επιχειρηματία (pics)