Έκλεισε η Εγνατία Οδός - Εγκλωβισμένοι δεκάδες οδηγοί

Έκλεισε η Εγνατία Οδός - Εγκλωβισμένοι δεκάδες οδηγοί

Καθηλωμένα στο χιόνι βρίσκονται αυτή την ώρα δεκάδες οχήματα στην Εγνατία Οδό, στο 25ο χιλιόμετρο Κομοτηνής -Αλεξανδρούπολης, στο ύψος των Σαπών, με κατεύθυνση προς την Αλεξανδρούπολη.

Ήδη, αυτή τη στιγμή γίνονται προσπάθειες από την Εγνατία Οδός ΑΕ με αλατιέρες και εκχιονιστικά μηχανήματα για να ανοίξει ο δρόμος.

Έκλεισε η Εθνική Οδός Κορίνθου - Πατρών

Στο μεταξύ, διεκόπη η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Πατρών - Κορίνθου και στα δύο ρεύματα, λόγω κατολίσθησης στο ύψος της Ροδινής, περίπου 20 χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα.

Η κίνηση από και προς την Πάτρα διεξάγεται μέσω της παλαιάς Εθνικής Οδού, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, η κατολίσθηση προκλήθηκε από την έντονη βροχόπτωση που σημειώνεται στην περιοχή τις τελευταίες ώρες.

Οι υπεύθυνοι της «Ολυμπίας Οδού» αποφάσισαν να ξεκινήσουν άμεσα τις απαραίτητες εργασίες, οι οποίες αναμένεται να διαρκέσουν τρεις ημέρες!

Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία

Τα οχήματα προς Πάτρα θα εισέρχονται στην παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών από τον κόμβο των Σελιανιτίκων στην Αιγιάλεια και θα ξαναμπαίνουν στη νέα Εθνική Οδό στον κόμβο του Ρίου.

Τα οχήματα προς Κόρινθο θα μπαίνουν στην παλαιά Εθνική από τον κόμβο του Ρίου και θα εισέρχονται στη νέα Εθνική Οδό, μέσω του κόμβου των Σελιανιτίκων.

Διαβάστε επίσης:

Άνοιξε η γη στην Αθηνών – Κορίνθου - «Κατάπιε» περισσότερα από 10 αυτοκίνητα