ΕΛΛΑΔΑ

Η στιγμή του ξυλοδαρμού στο Ωραιόκαστρο - Επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο on air (vids)

Η στιγμή του ξυλοδαρμού στο Ωραιόκαστρο - Επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο on air (vids)

Συνεχίζονται οι προκλήσεις για τα προσφυγόπουλα στο Ωραιόκαστρο οι οποίοι αυτοί τη φορά δεν δίστασαν να επιτεθούν και σε τηλεοπτικό συνεργείο καναλιού εν ώρα μετάδοσης.

Αναλυτικότερα, όταν δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ πήγε στο σημείο για να καταγράψει τα τεκταινόμενα εξαγριωμένοι ακροδεξιοί, κάλυψαν το πρόσωπό τους όπως θα δείτε στις εικόνες και άρχισαν να βρίζουν χυδαία την δημοσιογράφο. Στο τέλος, κατέβασαν την κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού και κόπηκε το σήμα.

Δείτε το βίντεο με την επίθεση on air, στην δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ:

Τραυματίστηκε στο πρόσωπο μέλος της Πατριωτικής Ένωσης Πολιτών

Στο μεταξύ, στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ νεαρός άνδρας, ο οποίος τραυματίστηκε στη διάρκεια συμπλοκής, που σημειώθηκε στον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου. Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ ο τραυματίας έχει κακώσεις στο πρόσωπο. Πρόκειται για μέλος της ομάδας «Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών», που βρισκόταν από νωρίς το μεσημέρι έξω από το σχολείο, αντιδρώντας στη φοίτηση των παιδιών προσφύγων.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από την προγραμματισμένη αποχώρηση των παιδιών που φοιτούν στη συγκεκριμένη δομή εκπαίδευσης προσφύγων. Μετά και την παραλαβή του τραυματία από το ασθενοφόρο τα μέλη και των δύο ομάδων αποχώρησαν από την περιοχή του σχολείου.

Βίντεο από τον ξυλοδαρμό από το oraiokastro24.gr:

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα συνέβησαν νωρίτερα το πρωί έξω από το σχολείο

Σχετικές ειδήσεις