ΕΛΛΑΔΑ

Λακωνία: Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος αρχιμανδρίτης

Λακωνία: Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος αρχιμανδρίτης

Τραγικό επίλογο είχαν οι έρευνες εντοπισμού του 63χρονου αρχιμανδρίτηπ. Ανδρέα Μπολοβίνου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν νωρίς το βράδυ της Δευτέρας (19/03) στο Γύθειο.

Όπως αναφέρει το flynews.gr, άντρες του Λιμενικού και των Αρχών εντόπισαν το αυτοκίνητο του 63χρονου κληρικού, χρώματος γκρι σκούρο αναποδογυρισμένο με τον άτυχο αρχιμανδρίτη μέσα σε αυτό, στην παραλία Καμάρες Μάνης. Στο σημείο επιχείρησαν δύτες για την ανάσυρση της σορού.

Υπενθυμίζεται ότι το σήμα του κινητού του αρχιμανδρίτη σταμάτησε να εκπέμπει στις 19:20 το απόγευμα της Δευτέρας, με το τελευταίο στίγμα να δίνεται από την περιοχή του Κότρωνα, όπου και επικεντρώνονται πλέον οι έρευνες.

Ο 63χρονος αρχιμανδρίτης μπήκε στο αυτοκίνητό του περίπου στις 19:00 το απόγευμα, την ώρα που στο Γύθειο και σε μεγάλο τμήμα της Μάνης επικρατούσαν ακραία καιρικά φαινόμενα και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου» στο Γύθειο έφτασε και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ.

Στο Γύθειο μετέβει και ο τοποτηρητής της Ιεράς Μητρόπολης Μάνης, ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery του άρθρου.

Πηγή φωτογραφιών: lakonikos.gr

Σχετικές ειδήσεις