ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκτόνησε ο αδελφοκτόνος της Ερέτριας - Κρεμάστηκε στο κελί του

Αυτοκτόνησε ο αδελφοκτόνος της Ερέτριας - Κρεμάστηκε στο κελί του

Τέλος στη ζωή του έβαλε ο 65χρονος πουείχε σκοτώσει με καραμπίνα τον 70χρονο αδελφό τουτον περασμένο Απρίλιο, στο χωριό Μαγούλα Ερέτριας.

Ο 65χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του στις Φυλακές Κορυδαλλού το πρωί της Κυριακής (26/06), αναφέρει το eviazoom.

Το φονικό είχε σημειωθεί το απόγευμα της Τρίτης 10 Απριλίου. Ο 65χρονος είχε στήσει καρτέρι στον αδελφό του έξω από το σπίτι του και όταν τον είδε τον πυροβόλησε στο κεφάλι με κυνηγετική καραμπίνα.

Διαβάστε ΕΔΩ το χρονικό και αποκαλύψεις για την υπόθεση δολοφονίας

Μετά την απολογία του, ο 65χρονος είχε κριθεί προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και είχε οδηγηθεί στις Φυλακές Κορυδαλλού.

«Ήταν η κακιά η ώρα»

«Ήταν η κακιά η ώρα». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που είχε ψελλίσει ο 65χρονος, εξερχόμενος από τη αίθουσα των δικαστηρίων Χαλκίδας ενώ είχε ζητήσει συγγνώμη από την οικογένειά του.

Τι προηγήθηκε του φονικού

Οι εντάσεις ανάμεσα στα δύο αδέλφια φέρονται να ήταν σχεδόν καθημερινές, γεγονός που ώθησε τον 65χρονο να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη, μετά και από παρότρυνση του γιου του, προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση, σημειώνει το eviazoom.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Ωστόσο, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, το θύμα συνέχισε να μηνύει τον 65χρονο και μάλιστα λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία είχε υποβάλλει δύο ακόμα μηνύσεις, γεγονός που φέρεται να αποτέλεσε την αφορμή για να οδηγηθεί ο δράστης σε αυτή την πράξη.

Σοκ παράλληλα είχε προκαλέσει και η αποκάλυψη ότι η αστυνομία είχε ενημερωθεί από το θύμα αλλά και από τον γιο του δράστη για τις προθέσεις του 65χρονου.

Συγκεκριμένα ο 70χρονος είχε ενημερώσει την αστυνομία εδώ και καιρό ότι θα τον σκότωνε ο αδελφός του.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Στο έλεος της «Νεφέλης» η Ελλάδα - Ακραία φαινόμενα με καταιγίδες και χαλάζι (pics)

Δραματικές εξελίξεις στα Σκόπια: Ο Ιβάνοφ δεν υπέγραψε τη συμφωνία για το «Βόρεια Μακεδονία»