ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με τον φαντάρο: Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις στον πατέρα του και η εξαφάνιση - μυστήριο

Θρίλερ με τον φαντάρο: Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις στον πατέρα του και η εξαφάνιση - μυστήριο

Συναγερμός για τον εντοπισμό του 23χρονου φαντάρου – Χάθηκαν τα ίχνη του ενώ επέβαινε στο πλοίο «Νήσος Ρόδος» - Τι έγραφε στο τελευταίο μήνυμα που έστειλε στη φίλη του – Τι είχε εκμυστηρευτεί στον πατέρα του – Τα νέα στοιχεία του θρίλερ

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η μυστηριώδης εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στο πλοίο «Νήσος Ρόδος» που επέβαινε επιστρέφοντας από τη Χίο όπου υπηρετούσε στον Πειραιά.

Ο πατέρας του νεαρού αλλά και η κοπέλα του, η οποία ήταν το τελευταίο άτομο που επικοινώνησε μαζί του αποκαλύπτουν τα όσα τους είχε πει ο 23χρονος Τάκης Κολλιαδέλης λίγο πριν εξανανιστεί.

«''Ή μου την έχουν φυλαγμένη στο Λιμάνι ή στον Πειραιά''. Πίστευε πως κάποιος ήθελε να του κάνει κακό. Είχε την αίσθηση πως τον παρακολουθούσαν», είπε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο πατέρας του, Κωνσταντίνος Κολλιαδέλης.

Το τελευταίο διάστημα ο 23χρονος φαντάρος είχε εκμυστηρευτεί στον πατέρα αλλά και στην κοπέλα του το φόβο που ένιωθε.

«Μου είπε ότι φοβόταν και ότι θα τα λέγαμε όταν έρθει κάτω». Επέστρεφε στον Πειραιά από τη Χίο όπου υπηρετούσε και είχε ζητήσει αναβολή λόγω υπερβολικού στρες όπως αποκάλυψε ο πατέρας. Τα ίχνη του χάθηκαν μέσα στο πλοίο.

«Έπνεαν ισχυροί άνεμοι αλλά κάτι έχει συμβεί, δεν υπάρχει περίπτωση ...Ας βρεθεί το παιδί», πρόσθεσε ο πατέρας.

Το τελευταίο στίγμα του κινητού του και μετά η σιγή

Τελευταία φορά που τον είδε ο φίλος του που ήταν μαζί ήταν στο κατάστρωμα τα ξημερώματα της Πέμπτης στις 1:30. Λίγη ώρα αργότερα στις 2:15 έστειλε μήνυμα στην κοπέλα του. Της έγραφε «σε λίγο θα πέσω για ύπνο». Το τελευταίο σήμα του κινητού του εξέπεμψε μετά από ένα τέταρτο, ανοιχτά της Τήνου και από τότε σιγή.

«Το τελευταίο στίγμα του κινητού είναι 2:30 η ώρα, 11χλμ βόρεια της Τήνου, είχε 6 μποφόρ, τα μποφόρ μπορεί να βοηθάνε προς τα που πήγε, αν έχει πέσει στη θάλασσα», υποστήριξε η κοπέλα του αγνοούμενου φαντάρου.

Τα αναπάντητα ερωτήματα και τα σενάρια

Τα σενάρια πολλά. Έπεσε στη θάλασσα; Τον έριξαν; Κρύβεται κάπου; Ποιος και γιατί να ήθελαν να κάνουν κακό στον 23χρονο φαντάρο;

Η οικογένειά του είναι πεπεισμένη ότι κάτι έχει συμβεί στο παιδί πάνω στο πλοίο και κάνει έκκληση όποιος είδε κάτι να βοηθήσει.

«Έχουμε τρελαθεί όλοι. Δεν είναι δυνατόν 860 άτομα να μην έχει δει κάποιος κάτι μέσα στο πλοίο», είπε η θεία του.

Μέχρι αυτήν τη ώρα οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Σκάφη του Λιμενικού της Frontex όπως και ελικόπτερο δύναμης Frontex «χτενίζουν» το Αιγαίο από τα σημεία που πέρασε το «Nήσος Ρόδος». Στις έρευνες συμμετέχουν και εθελοντές.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Το πλοίο αναχώρησε από το λιμάνι της Χίου στις 11:20 το βράδυ της Τετάρτης 27 Ιουνίου και κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά στις 7:00 το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τον συνεπιβάτη, φίλο και συνάδελφο του αγνοούμενου, ο Τάκης εθεάθη για τελευταία φορά στο κατάστρωμα του πλοίου στη μία και μισή με δύο τα ξημερώματα. Λίγη ώρα αργότερα στις δύο και τέταρτο, έστειλε μήνυμα στην κοπέλα του, στο οποίο της έγραφε «σε λίγο θα πέσω για ύπνο». Το τελευταίο σήμα του ενός από τα δύο κινητά του, εξέπεμψε μετά από ένα τέταρτο, ανοιχτά της Τήνου.

Κατά τον κατάπλου του «Νήσος Ρόδος» στον Πειραιά, παρά την αναζήτηση από το πλήρωμα, δεν εντοπίστηκε.

Σύμφωνα με το anikolouli.gr στο πλοίο βρέθηκαν το σακ βουαγιάζ του με τα προσωπικά του αντικείμενα και το sleeping bag που είχε στρώσει για να κοιμηθεί στο εσωτερικό του πλοίου. Ωστόσο, δεν βρέθηκαν τα δυο κινητά του τηλέφωνα, η ταυτότητα και η κάρτα τραπέζης.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» από επιστήμονα για την κακοκαιρία που έπληξε την Ελλάδα – Τι θα συμβεί τα επόμενα χρόνια