ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Λαμία: Νεκρός πολύτεκνος πατέρας στο κέντρο της πόλης (pics)

Τραγωδία στη Λαμία: Νεκρός πολύτεκνος πατέρας στο κέντρο της πόλης (pics)

Λαμία | Ειδήσεις: Το πτώμα ενός 30χρονου άντρα εντοπίστηκε στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής (07/09/2018) στο κέντρο της Λαμίας στα σκαλάκια της εισόδου ενός εγκαταλελειμμένου κτηρίου, στη συμβολή των οδών οδών Ησαΐα και Εκκλησιών, στο κέντρο της Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport.gr, πρόκειται για Ρομά, πατέρα έξι παιδιών, ο οποίος ήταν γνωστός στις Αρχές για χρήση ναρκωτικών.

Ο 30χρονος, σύμφωνα με την ίδια πηγή, φέρεται να είχε και χτύπημα στο κεφάλι, το οποίο, όμως, ενδέχεται να προκλήθηκε και από πιθανή πτώση.

Αρχικά, η Αστυνομία που έφτασε αμέσως στο σημείο, απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια, ωστόσο εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και φως στην υπόθεση θα ρίξει η ιατροδικαστική έκθεση.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο άτυχος άντρας ήταν γυμνός από τη μέση και πάνω, ενώ τα στοιχεία δείχνουν ότι πρέπει να βρισκόταν εκεί νεκρός περίπου ένα 48ωρο.

Στην κοινότητα των Ρομά, μόλις έγινε γνωστό το τραγικό συμβάν, αμέσως ετρεξαν στο σημείο.

Μάλιστα στην αρχή κυκλοφόρησε η φήμη για εγκληματική ενέργεια και υπήρχε ένταση στην ατμόσφαιρα, ωστόσο αργότερα τα πνεύματα ηρέμησαν και οι συγγενείς περιορίστηκαν στο θρήνο για να τον άνθρωπό τους.

Διαβάστε επίσης: