ΕΛΛΑΔΑ

Σπαραγμός και οδύνη σε Καβάλα και Δράμα για το φρικιαστικό θάνατο των δύο νέων (pics)

Σπαραγμός και οδύνη σε Καβάλα και Δράμα για το φρικιαστικό θάνατο των δύο νέων (pics)

Πόνο και θλίψη, βυθίζοντας δύο χωριά στο πένθος, «σκόρπισε» η τραγική είδηση του θανάτου ενός 30χρονου και μιας 19χρονης στο 12ο χιλιόμετρο του οδικού άξονα Δράμας – Καβάλας.

Οι δύο νέοι βρήκαν φρικτό θάνατο όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν «καρφώθηκε» σε κολώνα της ΔΕΗ και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος κρεοπώλης από τους Φιλίππους Καβάλας είχε βγει την Παρασκευή το βράδυ για να διασκεδάσει σε γνωστό μαγαζί της Δράμας, όπου δούλευε η 19χρονή φίλη του από τον Άγιο Αθανάσιο.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου έφυγαν μαζί από το μαγαζί και ο 30χρονος προθυμοποιήθηκε να επιστρέψει στο σπίτι της την όμορφη μπαργούμαν.

Κανείς δεν φανταζόταν την τραγική κατάληξη που θα είχε η βραδιά.

Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, από τη σφοδρή πρόσκρουση του οχήματος ανασύρθηκαν νεκροί ο 30χρονος οδηγός και η 19χρονη συνοδηγός, ενώ για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Για τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου τροχαίου διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας.

Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής:

Πηγή πληροφοριών, φωτογραφιών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, proininews.gr, kavalapost.gr

Διαβάστε επίσης:

Ειρήνη Λαγούδη: Έτσι ξέφυγαν από τις κάμερες οι δολοφόνοι

Ο Τσίπρας θα ζητήσει από τον Ζάεφ υπογραφή περί μη ύπαρξης Μακεδονικής γλώσσας και ταυτότητας