ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με την 26χρονη στην Πρέβεζα: Η μυστηριώδης εξαφάνιση, το κρανίο και ο πρώην σύντροφος

Θρίλερ με την 26χρονη στην Πρέβεζα: Η μυστηριώδης εξαφάνιση, το κρανίο και ο πρώην σύντροφος

Το μυστικό που κρύβει το κρανίο το οποίο βρέθηκε στη βιομηχανική περιοχή της Πρέβεζας, αναζητούν οι Αρχές.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η 5η ΕΜΑΚ Ιωαννίων καθώς και δεκάδες εθελοντές «χτενίζουν» το έλος στο οποίο είχε βρεθεί πριν από λίγες ημέρες, ένα κρανίο κατά τη διάρκεια χωματουργικών εργασιών από ιδιωτικό συνεργείο στη Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας.

Οι Αρχές θεωρούν ότι τυχόν ευρήματα από την τεράστια επιχείρηση που έχει στηθεί εκεί, μπορούν να βοηθήσουν στην εξιχνίαση ενός μυστηρίου το οποίο παραμένει αναπάντητο εδώ και οκτώ χρόνια, στην Πρέβεζα.

Πρόκειται για την εξαφάνιση της 26χρονης Αγγελικής Πεπόνη, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί στις 17 Ιουνίου του 2010.

preveza kranio2

Το κρανίο, από το οποίο λείπει η κάτω γνάθος, μεταφέρθηκε αρχικά στην ιατροδικαστική υπηρεσία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του καθηγητή Θεόδωρου Βουγιουκλάκη που το εξέτασε, ανήκει σε νεαρή γυναίκα και ήταν θαμμένο έως και 10 χρόνια.

Ήδη από την Τετάρτη (17/10), το κρανίο μαζί με δείγμα από το γενετικό υλικό συγγενών της Αγγελικής Πεπόνη, έχουν μεταφερθεί και εξετάζονται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ..

Σύμφωνα με την "Espresso", το κρανίο φέρει χτυπήματα, ενδεχομένως από παλιό ατύχημα. Πριν εξαφανιστεί η Αγγελική, είχε πέσει θύμα τροχαίου και είχε χτυπήσει το κεφάλι της, γι' αυτό και πρόκειται να αναζητηθούν στοιχεία από το Νοσοκομείο Πρέβεζας, ώστε να γίνει ταυτοποίηση των τραυμάτων.

Αποκάλυψη - σοκ από το φίλο της

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο 59χρονος φίλος της Αγγελικής Πεπόνη, ο οποίος φέρεται να ήταν ο τελευταίος που την είδε ζωντανή, επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση με την εξαφάνισή της. «Είχαμε δεσμό το 2009 για μισό χρόνο αλλά χαθήκαμε γιατί μπήκα στη φυλακή για ναρκωτικά και βγήκα τέσσερα χρόνια μετά», δήλωσε και παραδέχθηκε ότι τελευταία φορά που την είδε, ήταν το βράδυ πριν την εξαφάνισή της, όταν και της έδωσε 150 ευρώ. «Ήταν πολύ καλό κορίτσι, αλλά πολύ εθισμένο στα ναρκωτικά», ισχυρίστηκε.

Απαντώντας σε όσους κατέθεσαν εναντίον του, ο 59χρονος τόνισε ότι είναι καθοδηγούμενοι για να του στήσουν πλεκτάνη και να τον μπλέξουν με την εξαφάνιση. Ισχυρίστηκε δε ότι ένας πρώην σύντροφος της Αγγελικής, «τη ζήλευε παθολογικά και είχε δημιουργήσει αρκετά επεισόδια. Μου είχε σπάσει το αυτοκίνητο πριν την εξαφάνιση».

Η εξαφάνιση - μυστήριο

Ο τελευταίος άνθρωπος που την είχε δει ζωντανή πριν εξαφανιστεί, ήταν ο 59χρονος φίλος της, ο οποίος αρνήθηκε ότι γνώριζε το οτιδήποτε για το πού μπορεί να βρίσκεται. Ο ίδιος έλεγε ότι έφυγε από το σπίτι του και έκανε οτοστόπ για να επιστρέψει στο δικό της και από εκείνη τη στιγμή δεν ξέρει τι συνέβη.

Όπως είχε πει τότε, κατά πάσα πιθανότητα να πήγε στην Αλβανία, θέλοντας έτσι να αποπροσανατολίσει τις έρευνες.

Όσο περνούσε ο καιρός όμως, τα στοιχεία που έρχονταν στο φως ήταν επιβαρυντικά για τον ίδιο. Φίλοι της κοπέλας αποκάλυψαν ότι την είχε μπλέξει στα ναρκωτικά, ότι ουσιαστικά ήταν έρμαιό του και ότι την κακοποιούσε σωματικά.

Αρχικά μάλιστα είχε αρνηθεί ότι βρισκόταν μαζί της πριν εξαφανιστεί, όμως ο γιος του τον διέψευσε αποκαλύπτοντας σε τηλεοπτική εκπομπή ότι την είχε δει στο σπίτι του πατέρα του το μεσημέρι της εξαφάνισής της. Επίσης αποκαλύφθηκε ότι το διάστημα πριν εξαφανιστεί είχε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της, ενώ το σήμα του κινητού της χάθηκε στην περιοχή, όπου ζούσε και εργαζόταν ο 59χρονος.

Μέχρι σήμερα δεν έχει παραδεχθεί απολύτως τίποτα, επιμένει ότι η κοπέλα είναι ζωντανή και ότι ο ίδιος δεν είχε καμία ανάμειξη στην εξαφάνισή της.

Διαβάστε επίσης:

Ερχονται οι πρώτες σοβαρές χιονοπτώσεις και έντονες βροχές! Η ανάλυση του Σάκη Αρναούτογλου (video)

Ραγδαίες εξελίξεις στην εξαφάνιση του 23χρονου Τάκη – Τι αποκαλύπτει στο Newsbomb.gr o δικηγόρος του