ΕΛΛΑΔΑ

Βούλα: Αναπάντητα ερωτήματα για τη δολοφονία του 46χρονου επιχειρηματία - Τι έδειξαν οι κάμερες

Βούλα: Αναπάντητα ερωτήματα για τη δολοφονία του 46χρονου επιχειρηματία - Τι έδειξαν οι κάμερες

Από «κόσκινο» περνούν οι Αρχές τις κάμερες ασφαλείας στη γειτονιά του 46χρονου επιχειρηματία, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της Τετάρτης έξω από το σπίτι του, στην οδό Τροίας, στο Πανόραμα της Βούλας.

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες προκύπτει ότι ο δράστης της δολοφονίας του 46χρονου, έχει ύψος 1,70 μ. και φορούσε σκούρα ρούχα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι έρευνες σε αυτή τη φάση στρέφονται «στο ευρύτερο περιβάλλον του 46χρονου Ελληνοαυστραλού, αλλά και στις επιχειρηματικές κινήσεις του, ιδιαίτερα τις τελευταίες».

Οι δύο κάμερες που είναι στραμμένες προς το σημείο που δέχθηκε τις σφαίρες ο 46χρονος, την στιγμή που μπήκε στο αυτοκίνητό του, ήταν σε λειτουργία και σύμφωνα με το δελτίο του Alpha αυτές έχουν καταγράψει τον εκτελεστή του 46χρονου.

4605211

Το προφίλ του δολοφόνου του επιχειρηματία

Πρόκειται για έναν άνδρα, ύψους περίπου 1,70 μ. ο οποίος φορούσε σκούρα ρούχα. Οι κάμερες, μάλιστα, τον έχουν καταγράψει τη στιγμή που προσπαθεί να καλύψει το πρόσωπό του.

Ο άνδρας που παρακολουθούσε τον επιχειρηματία, φαίνεται, στις κάμερες, να πλησιάζει πεζός την πόρτα του οδηγού του ΙΧ, που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του. Πυροβολεί 6 φορές το θύμα, με τις τέσσερις σφαίρες να τον πετυχαίνουν στο σώμα.

Ο εκτελεστής, διακρίνεται να φεύγει και πάλι πεζός από το σημείο. Την ίδια ώρα, οι αρχές εξετάζουν προσεκτικά κι άλλο υλικό από τις κάμερες, καθώς θεωρούν βέβαιο ότι υπήρχε και συνεργός του.

Το θύμα, που είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, επρόκειτο χθες το βράδυ να πάει στα εγκαίνια της νέας επιχείρησής του, φύλαξης και καθαρισμού κτηρίων στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, γεγονός, που όπως όλα δείχνουν, γνώριζαν οι δράστες και του είχαν στήσει ενέδρα θανάτου.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για τη δολοφονία του επιχειρηματία

Το χρονικό της δολοφονίας

Ο εκτελεστής περίμενε το θύμα έξω από το σπίτι του στην οδό Τροίας και μόλις μπήκε στο αυτοκίνητό του, τον πυροβόλησε.

Ο 46χρονος προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητο, έπεσε στο έδαφος και εκεί δέχτηκε μια ακόμη σφαίρα από τον δράστη.

Το αιματηρό περιστατικό στη Βούλα Αττικής έρχεται ένα μόλις εικοσιτετράωρο μετά τη μαφιόζικη επίθεση στην ακτή Κονδύλη στον Πειραιά κατά γνωστού ανθρώπου της νύχτας.

Η Αστυνομία εξετάζει εάν πρόκειται για ακόμη μία δολοφονία που αφορά στον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει στον «κόσμο της νύχτας».

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Είχε απασχολήσει τις Αρχές της Αυστραλίας

Σύμφωνα με τη Sydney Morning Herald το θύμα είχε φυλακιστεί το 2005 μετά την καταδική του σε 2 χρόνια και τρεις μήνες για εμπορία ναρκωτικών και διακίνηση κλοπιμαίων.

Ο επιχειρηματίας με το παρατσούκλι «Αυστραλός», ήταν συνεταίρος σε κλάμπ στην Oxford Street όσο ζούσε στη χώρα, μαζί με οικογένεια του υποκόσμου, τους Ιμπραχίμ. Οι δρόμοι των δύο οικογενειών φέρονται να χώρισαν το 2007 μετά τη χρεωκοπία του κλαμπ, ενώ δυο χρόνια αργότερα κατηγορήθηκε για την απόπειρα δολοφονίας του Φάντι Ιμπραχίμ.

Σύμφωνα με το news.com.au, το 2011 ο πατέρας του 46χρονου είχε κατηγορηθεί για κατοχή λαδιού αμφεταμίνης από το οποίο θα παρασκεύαζαν το ναρκωτικό ICE και η αξία της ποσότητας θα έφτανε τα 13 εκατομμύρια δολάρια. Ο πατέρας απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες όταν ο άλλος του γιος, παραδέχθηκε ότι είχε παραπλανήσει τον πατέρα του για να μεταφέρει τα ναρκωτικά.

Το 2013 δικαστήριο του Σίδνεϊ είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης για τον 46χρονο, καθώς δεν είχε εμφανιστεί στη δίκη όπου κατηγορείτο ότι οδηγούσε με ληγμένο δίπλωμα οδήγησης.

Ο σπαραγμός της Βικτώριας Καρύδα: «Βασιλιά μου, γιατί σε φάγανε;»

Συγκλονιστικό είναι το βιντεάκι που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός OpenTv, όπου μία γυναίκα, που σύμφωνα με το κανάλι είναι της συζύγου του, Βικτωρίας Καρύδα, ακούγεται να φωνάζει: «Το αγόρι μου, ο βασιλιάς μου... Αχ! γιατί σε φάγανε;».

Πάνω στην πασαρέλα έμαθε η Βικτώρια Καρύδα για τη δολοφονία του συζύγου της

Σοκαρισμένη είναι η σύζυγος του θύματος, το μοντέλο Βικτώρια Καρύδα, η οποία συμμετέχει στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ «My Style Rocks».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, την ώρα που ο 46χρονος επιχειρηματίας έπεφτε νεκρός, η ξανθιά καλλονή περπατούσε στην πασαρέλα της Athens Xclusive Designers Week. Όταν πληροφορήθηκε από τους άνδρες της προσωπικής φρουράς του συζύγου της τι είχε συμβεί, κατέρρευσε.

Η Βικτώρια Καρύδα έχει υπάρξει Μις Τουρισμός 2003, Β’ Παγκόσμιος Τουρισμός 2003 και Top Model International και έχει εργαστεί ως μοντέλο σε Ελλάδα, Ιταλία, Ελβετία, Ισραήλ και Γερμανία. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2016 κάνοντας έναν πολυτελή γάμο στην Μύκονο και είχε αποκτήσει δύο παιδιά.

Σε παλιότερη συνέντευξη της είχε δηλώσει για το γάμο της: «Ήταν η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που έχω γνωρίσει τον άντρα της ζωής μου και έχουμε δυο υπέροχα παιδάκια».

Διαβάστε επίσης:

My Style Rocks: Το μήνυμα του ΣΚΑΙ μετά την είδηση της δολοφονίας του συζύγου της Καρύδα