ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Ρόδος - Ο 19χρονος ομολογεί: Έτσι σκοτώσαμε την Ελένη (vid)

Δολοφονία Ρόδος - Ο 19χρονος ομολογεί: Έτσι σκοτώσαμε την Ελένη (vid)

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες των συνθηκών θανάτου της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, όπως τις κατέθεσε στους αστυνομικούς ένας εκ των κατηγορουμένων για τη δολοφονία της.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε σήμερα (06/12) η ομολογία του 19χρονου Αλβανού που κατηγορείται -μαζί με τον 21χρονο Ροδίτη- για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, όπως την μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Μεταξύ άλλων, ο νεαρός κατηγορούμενος ομολόγησε ότι «η Ελένη μου είχε ζητήσει να φέρω ένα φίλο μου και εγώ το έκανα. Πήγαμε και την πήραμε από το σπίτι της και καταλήξαμε στο διαμέρισμα του φίλου μου.Μόλις φτάσαμε στο σπίτι αρχίσαμε να ερχόμαστε σε επαφή, αλλά η Ελένη δεν ήθελε. Ο φίλος μου την χτύπησε. Είχαμε πιει πολύ και την χτυπήσαμε δυνατά στο πρόσωπο. Εκείνη ζαλίστηκε. Μας είπε ότι θα το πει στην αστυνομία και θολώσαμε. Ο φίλος μου της έριξε γροθιά και μετά εγώ της κράτησα τα χέρια και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Εγώ ήθελα να την πάμε στο νοσοκομείο αλλά ο φίλος μου που οδηγούσε το βανάκι πήγε σε ένα απόμερο σημείο με βράχια. "Πάμε να το τελειώσουμε" μου είπε», συμπλήρωσε ο 21χρονος.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλη την ομολογία του 19χρονου:

Παίρνει πίσω την ομολογία του ο 19χρονος

Αίτημα αναπαράστασης του εγκλήματος κατέθεσε σήμερα (06/12), ο δικηγόρος της οικογενείας του θύματος, Αλέξης Κούγιας και αποκάλυψε ότι ο 19χρονος Αλβανός μέσω του συνηγόρου του πήρε πίσω την ομολογία της τέλεσης του εγκλήματος.

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Κούγια:

Επίσης σήμερα, δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο από τη στιγμή που η άτυχη κοπέλα συναντά έναν από τους κατηγορούμενους, το βράδυ της δολοφονίας της.

Δείτε περισσότερα: Ρόδος - Ντοκουμέντο: Αυτή είναι η στιγμή που η Ελένη συναντά το δολοφόνο της (pic&vid)

Διαβάστε επίσης:

Αποκαλύψεις – σοκ για τη δολοφονία της φοιτήτριας: Την χτυπούσαν με θυμό, όπου έβρισκαν

Κοινωνικό μέρισμα 2018: Αυτή είναι η δυσάρεστη έκπληξη