ΠΑΙΔΕΙΑ

Ανοίγουν τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία: Από την Πέμπτη στα σχολεία οι εκπαιδευτικοί

Ανοίγουν τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία: Από την Πέμπτη στα σχολεία οι εκπαιδευτικοί
In Τime

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία, θα επαναλειτουργήσουν τη Δευτέρα 1η Ιουνίου. Τα μαθήματα θα παραταθούν έως και την Παρασκευή 26 Ιουνίου (αντί για τη 15η Ιουνίου), ενώ συνολικά για τους εκπαιδευτικούς η λήξη του διδακτικού έτους θα είναι η 30η Ιουνίου. Για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, οι συμβάσεις τους θα παραταθούν έως τις 30 Ιουνίου.

Από την Πέμπτη 28 Μαΐου καλούνται οι διευθυντές, οι εκπαιδευτικοί, καθώς και τα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων -συμπεριλαμβανομένων των σχολείων Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης)- να παρουσιαστούν στα σχολεία τους.

Τα παραπάνω ορίζει σχετική εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας, εν όψει του ανοίγματος των παραπάνω εκπαιδευτικών δομών, για την αναγκαία προετοιμασία λειτουργίας.

Σύμφωνα με τα οριζόμενα από την εν λόγω εγκύκλιο, οι εκπαιδευτικοί που έχουν ανάθεση μαθήματων στο πρόγραμμα ολοήμερου καλούνται να παρουσιάζονται καθημερινά́ στο πρωινό́ πρόγραμμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Το περιστατικό που θυμήθηκε η 34χρονη – Ψάχνουν την… πορεία του καυστικού υγρού