MEDIA

Κρατερός Κατσούλης: Αγωνία για την υγεία του - Η ανακοίνωση της Καραβάτου

Κρατερός Κατσούλης: Αγωνία για την υγεία του - Η ανακοίνωση της Καραβάτου

Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα απουσίαζε από την «Φωλιά των Κου Κου»

Μια επιστροφή και μια απουσία, για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στην «Φωλιά των Κου Κου», καθώς ο Στέφανος Κωνσταντινίδης επέστρεψε ωστόσο ξανά απών ήταν ο Κρατερός Κατσούλης.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης «έχασε» τον πατέρα του το περασμένο Σάββατο και απουσίαζε από την εκπομπή ωστόσο επέστρεψε, εμφανώς συγκινημένος.

«Στέφανέ μας καλωσόρισες! Τα έχουμε πει, ο κόσμος γνωρίζει. Σε ευχαριστούμε που είσαι μαζί μας σήμερα και μπορείς να είσαι εδώ», είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου. «Εγώ σας ευχαριστώ και συγγνώμη που έλειψα αυτές τις τρεις μέρες, δεν έχω λείψει ποτέ τρία χρόνια… Συνεχίζουμε…», σχολίασε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Ναι, νομίζω ότι δεν χρειάζεται καν να το πούμε αυτό το πράγμα… Αυτές οι στιγμές είναι πάρα πολύ άβολες, ούτως ή άλλως. Εμείς, πάντως, σ’ αγαπάμε πολύ και όλους σας και να έχεις δύναμη και κουράγιο», είπε συγκινημένη η παρουσιάστρια και ο δημοσιογράφος απάντησε: «Κι εσείς είστε η ισορροπία μου, ευχαριστώ πολύ. Προχωράμε μια χαρά».

Ωστόσο, από την εκπομπή απουσιάζει και σήμερα ο Κρατερός Κατσούλης λόγω προβλήματος υγείας. Η Κατερίνα Καραβάτου είπε σχετικά: «Ο Κρατερός δεν είναι ούτε και σήμερα μαζί μας. Όμως, πηγαίνουν τα πράγματα πολύ καλύτερα, οπότε θα είναι κοντά μας πιστεύω πολύ πολύ σύντομα».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άσκηση–μήνυμα στον Ερντογάν: Καταιγισμός πυρών στα οικόπεδα του τουρκολιβυκού μνημονίου