ΠΑΙΔΕΙΑ

IST College - Προκήρυξη Υποτροφιών από το Ίδρυμα «ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ»

IST College - Προκήρυξη Υποτροφιών από το Ίδρυμα «ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ»

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Πολιτιστικού και Κοινωφελούς  Έργου «ΑΙΓΕΑΣ» προσφέρει τρεις υποτροφίες, πλήρους φοίτησης, σε προπτυχιακά προγράμματα (Bachelors) του IST College, τριετούς διάρκειας, σε τελειόφοιτους μαθητές Λυκείου της σχολικής χρονιάς 2019-20.

H προκήρυξη των υποτροφιών έχει αναπτυχθεί για την υποστήριξη οικονομικά ασθενέστερων τελειόφοιτων μαθητών λυκείου, προκειμένου ανεμπόδιστα να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τις σπουδές στο αντικείμενο που επιθυμούν και γίνεται στο πλαίσιο της δράσης «Επενδύουμε στα ταλέντα μας και στις δεξιότητές μας: Το κλειδί για μία επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. Brand yourself, brand your future». Οι υποτροφίες αφορούν στα παρακάτω προπτυχιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρονται στην Αθήνα από το IST College σε συνεργασία με το Glyndwr University της Μεγ. Βρετανίας:

  • BA Business
  • BA Hospitality, Tourism and Event Management
  • BSc Computer Science
  • BSc Psychology

Οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν τις τρεις (3) υποτροφίες υποβάλλοντας την σχετική αίτηση συμμετοχής τους στο ακόλουθο link: https://bit.ly/2YOyuv1

Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Οι υποψήφιοι υπότροφοι θα πρέπει να είναι Μαθητές της Γ’ Λυκείου κατά το σχολικό έτος 2019-2020 (ώστε στο τέλος της τρέχουσας σχολικής χρονιάς να διαθέτουν Απολυτήριο Λυκείου). Η υποτροφία θα δοθεί με επιλογή, βάσει των κριτηρίων και των δικαιολογητικών που αναφέρονται στην ενότητα: «Κανονισμός - Προϋποθέσεις Συμμετοχής στην Επιλογή των Τριών (3) Προπτυχιακών Υποτροφιών» και οι υποψήφιοι θα πρέπει να παρουσιασθούν σε συνέντευξη με την Επιτροπή Αξιολόγησης Υποτροφιών, εφόσον κληθούν.

Η καταληκτική ημερομηνία της αίτησης συμμετοχής και όλων των σχετικών δικαιολογητικών είναι η 10η Ιουλίου 2020.

Τα ονόματα των δικαιούχων υποτρόφων θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του IST College www.ist.edu.gr στις 31 Ιουλίου 2020.

IST College – Independent Studies of Science and Technology

Το ΙST ιδρύθηκε το 1989 και φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια από την ίδρυσή του. Το IST σήμερα είναι ένα πολυδύναμο και πολυεπίπεδο εκπαιδευτικό ίδρυμα αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας, με άδειες λειτουργίας για Κολλέγιο, Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) και Κέντρο Δια Βίου Μάθησης. Παράλληλα, με τη μακροχρόνια πορεία του στα εκπαιδευτικά δρώμενα αναπτύχθηκε στους κόλπους του μία δραστήρια και πολυσχιδής κοινότητα από διακεκριμένους καθηγητές, καταξιωμένους επαγγελματίες και επιχειρηματίες με όραμα, φιλόδοξους start-uppers και ενθουσιώδεις φοιτητές.

Το IST σε συνεργασία με διακεκριμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, ευέλικτα προγράμματα Supported Distance Learning, διετή προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης καθώς και προγράμματα Δια Βίου Μάθησης.

Σε συνεργασία με φορείς πιστοποίησης όπως η ACTA (Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) προσφέρονται ανοιχτά σεμινάρια, professional diplomas και προγράμματα ενδοεταιρικής εκπαίδευσης, που καλύπτουν όλα τα σύγχρονα γνωστικά αντικείμενα και δεξιότητες ώστε το IST να αποτελεί την ιδανική επιλογή συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και δια βίου μάθησης.

Οι βασικοί ακαδημαϊκοί τομείς-τμήματα στους οποίους δραστηριοποιείται το IST είναι:

  • Επιχειρησιακές & Οικονομικές Επιστήμες
  • Τουριστικές και Ξενοδοχειακές Σπουδές
  • Επιστήμη Υπολογιστών-Πληροφορική
  • Ανθρωπιστικές Επιστήμες - Ψυχολογία

Βασική αποστολή του IST είναι η προώθηση της επιχειρηματικότητας, ενθάρρυνση της καινοτομίας και η καλλιέργεια των δεξιοτήτων των φοιτητών στοχεύοντας στη σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας.

Στο πλαίσιο αυτό το IST συνεργάζεται, μεταξύ άλλων, με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (EBEA), το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά (ΒΕΠ), την Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής (ΕΦΕΕΑ) και την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός Ο.Π.Α.Π.

30 Χρόνια IST College

Brand Yourself. Brand Your Future!

Website: www.ist.edu.gr
Facebook: IST College@college.IST
LinkedIn: IST College
Instagram: @ist_college
Youtube: ISTCollegeAthens