ΠΑΙΔΕΙΑ

O Kαθηγητής Σοφοκλής Ξυνής βράβευσε τον Μάρκο Σεφερλή

O Kαθηγητής Σοφοκλής Ξυνής βράβευσε τον Μάρκο Σεφερλή

Ο καλλιτέχνης τιμήθηκε για την προσφορά του στην Τέχνη & τον Πολιτισμό...

68 υποτροφίες σπουδών σε ΙΕΚ Άλφα και Άλφα Studies για τυχερούς θεατές του Δελφιναρίου, στο πλαίσιο της πολυετούς συνεργασίας του ΙΕΚ Άλφα με τις θεατρικές επιχειρήσεις Μάρκου Σεφερλή.

Τον «μαέστρο» της επιθεώρησης και «σεφ» της κωμωδίας, Μάρκο Σεφερλή, βράβευσε ο Καθηγητής Σοφοκλής Ξυνής, τιμώντας τον επί σκηνής για τη μεγάλη προσφορά του στην Τέχνη και τον Πολιτισμό, σε μία από τις sold out παραστάσεις του «Dettolμη & Γοητεία», φέτος στο Δελφινάριο!

Ο Μάρκος Σεφερλής ευχαρίστησε θερμά -και εμφανώς συγκινημένος- με τη σειρά του τον Καθηγητή Σοφοκλή Ξυνή για την τιμητική πλακέτα που του απένειμε, παρουσία του Διευθυντή Επικοινωνίας & Αθλητικού Τομέα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, κου. Αντώνη Γλύκα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κορυφαίοι εκπαιδευτικοί φορείς της χώρας, ΙΕΚ ΑΛΦΑ & ΑΛΦΑ studies, σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη, προσέφεραν -και φέτος- 68 υποτροφίες σπουδών σε τυχερούς θεατές (μέσω κλήρωσης) των φετινών παραστάσεων του Μάρκου Σεφερλή στο Δελφινάριο, στο πλαίσιο της πολυετούς συνεργασίας μεταξύ ΙΕΚ ΑΛΦΑ και θεατρικών επιχειρήσεων Μάρκου Σεφερλή!

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στα νέα τμήματα Οκτωβρίου 2020:

  • http://www.iekalfa.gr/
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57 (κτίριο 1) & Αχιλλέως 31-33 (κτίριο 2), 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406