ΠΑΙΔΕΙΑ

Πανελλήνιες 2022: Συνεχίζονται σήμερα με τέσσερα μαθήματα για τα ΕΠΑΛ

Πανελλήνιες 2022: Συνεχίζονται σήμερα με τέσσερα μαθήματα για τα ΕΠΑΛ
Πανελλήνιες 2022: Συνεχίζονται σήμερα με τέσσερα μαθήματα για τα ΕΠΑΛ
Intime News

Πανελλήνιες 2022: Σε τέσσερα μαθήματα εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ  και αυτά είναι η Υγιεινή, ο Προγραμματισμός Υπολογιστών, οι Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ) και τα Στοιχεία Μηχανών.

Συνεχίζονται σήμερα Σάββατο οι Πανελλήνιες Εξετάσεις για τους υποψήφιους των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), με τους μαθητές να διαγωνίζονται σήμερα στα μαθήματα της Υγιεινής, του Προγραμματισμού Υπολογιστών, τις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ) και τα Στοιχεία Μηχανών.

Οι τίτλοι τέλους των εξετάσεων για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) έπεσαν χθες, Παρασκευή 10 Ιουνίου ενώ οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ έχουν ακόμη μια εβδομάδα, δηλαδή μέχρι τις 17 Ιουνίου.

Στη συνέχεια, για τους υποψήφιους όλων των σχολείων, θα ακολουθήσουν και τα ειδικά μαθήματα, από τις 18 έως τις 30 Ιουνίου.

Οι βαθμολογίες αναμένεται να ανακοινωθούν όταν ολοκληρωθούν και τα Ειδικά Μαθήματα, ενώ οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για τις Πανελλήνιες 2022

Για μία ακόμη χρονιά, το Νewsbomb.gr θα βρίσκεται στο πλευρό των υποψηφίων. Το Νewsbomb.gr, σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «ΝEO», θα ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για τα θέματα των Πανελληνίων 2022 και τις απαντήσεις τους, καθώς και όλες τις εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2022, έως ότου ανακοινωθούν.

Νέο Φροντιστήριο: 54 χρόνια επιτυχίες

Ο όμιλος Νέο Φροντιστήριο, ιδρύθηκε το 1968 και σήμερα αριθμεί πάνω από 82 εκπαιδευτικά κέντρα με 600 καθηγητές, 70 συνεργάτες διευθυντές σπουδών κάθε ειδικότητας, πλήρη σειρά εκδόσεων και πλούσιο ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό υλικό. Η πλούσια ακαδημαϊκή του παράδοση διατηρείται αναλλοίωτη, αφού οι άνθρωποι του βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση αφουγκραζόμενοι τις νέες εξελίξεις και προκλήσεις της εποχής, κάτι που επιβεβαιώθηκε περίτρανα στην πρόσφατη περιπέτεια της πανδημίας.