ΠΑΙΔΕΙΑ

Πανελλήνιες 2022: Αυτοί είναι οι μαθητές που σάρωσαν - Τα «μυστικά» που τους οδήγησαν την κορυφή

Αυτοί σάρωσαν στις Πανελλήνιες 2022
Αυτοί σάρωσαν στις Πανελλήνιες 2022
Intimenews

Αποτελέσματα Πανελλήνιες 2022: Αυτοί είναι οι πρώτοι των πρώτων

Το μεσημέρι της Τρίτης ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2022 και ήδη έχουν έρθει στη δημοσιότητα τα ονόματα των μαθητών που σάρωσαν στις εξετάσεις.

Οι πρώτοι των πρώτων αισθάνθηκαν δικαιωμένοι που οι κόποι τους ανταμείφθηκαν και πλέον ετοιμάζονται να ανοίξουν τα... φτερά τους ως φοιτητές.

Η Τέα Καψάλη από τα Ιωάννινα, η Αθανασία Φλώρου από την Κοζάνη, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος από την Ηλεία και η Κωνσταντίνα Γιαντσίδη από τη Ρόδο είναι μόλις τέσσερις από τους υποψηφίους που συγκέντρωσαν περισσότερα από 19.000 μόρια και αυτές είναι οι ιστορίες τους!

Πανελλήνιες 2022: Αυτή είναι η μαθήτρια από τη Ρόδο που έσπασε τα κοντέρ με 19.625 μόρια

H Κωνσταντίνα Γιαντσίδη από τη Ρόδο συγκέντρωσε 19.625 μόρια, βαθμολογία που της έδωσε επάξια μια υψηλότατη θέση αλλά ταυτόχρονα και το «εισιτήριο» να μπει στην Ιατρική Σχολή.

Η μαθήτρια του Λυκείου Αφάντου κατάφερε να επιτύχει τις εξής βαθμολογίες: Χημεία 20, Φυσική 20, Βιολογία 19,8 και έκθεση 18,6.

«Η φετινή χρονιά απαιτούσε επίπονη προσπάθεια και προσήλωση στο στόχο. Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί οι κόποι μου δικαιώθηκαν. Συγχαρητήρια σε ολα τα παιδιά για τον αγώνα τους», ανέφερε στη Ροδιακή.

Πανελλήνιες 2022: Έκανε μάθημα με τον πατέρα της, συγκέντρωσε 19.520 μόρια και βγήκε πρώτη

Μία μαθήτρια από τα Ιωάννινα κατάφερε να συγκεντρώσει 19.520 μόρια στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2022. Πρόκειται για την Τέα Καψάλη που αρίστευσε πετυχαίνοντας την εισαγωγή της στη Νομική Αθηνών.

«Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου, που ήταν πάντα εκεί όταν το χρειαζόμουν», είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τη χαρά της επιτυχίας της, τη μοιράστηκε με την οικογένειά της και τον φιλόλογο πατέρα της, ο οποίος την καθοδηγούσε στο διάβασμα της.

Η Τέα, θεωρεί πως η βάση για την επιτυχία της μπήκε στη Β’ Λυκείου ενώ στην συνέχεια το μεθοδικό διάβασμα στην Γ’ τάξη του Λυκείου της έδωσε την υψηλή βαθμολογία.

Πανελλήνιες 2022: Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο πρώτος των πρώτων στην Ηλεία - Συγκέντρωσε 19.325 μόρια


Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, μαθητής του 3ου ΓΕΛ Πύργου, με 19.325 μόρια είναι ο μαθητής που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στις Πανελλήνιες 2022 στην Ηλεία.

Μιλώντας στην τοπική ιστοσελίδα ilialive.gr δήλωσε ότι αισθάνεται δικαιωμένος που ανταμείβονται οι κόποι του, μια ημέρα μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών στις Πανελλήνιες 2022.

«Εγώ δεν εντατικοποίησα το διάβασμα την τελευταία χρόνια, πάντα διάβαζα αρκετά. Έτσι δούλευα εγώ δηλαδή. Από την Α' Λυκείου βέβαια θα έλεγα άρχισα αρκετό διάβασμα. Σίγουρα βέβαια στην Β' και την Γ' Λυκείου ήταν ακόμα περισσότερο», είπε στην ιστοσελίδα μιλώντας για την επιτυχία του.

Πανελλήνιες 2022: Οι πρώτοι των πρώτων στην Ηλεία

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, μαθητής του 3ου ΓΕΛ Πύργου, με 19.325 μόρια είναι ο μαθητής που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στην Ηλεία. Ακολουθούν η Μαρία – Κωνσταντίνα Σπηλιοπούλου, μαθήτρια του 2ου ΓΕΛ Πύργου, με 19,300 μόρια, και ο Παναγιώτης – Ελευθέριος Τσίρμπας, μαθητής του 1ου ΓΕΛ Πύργου, με 19,225 μόρια.

Πανελλήνιες 2022: Το μήνυμα της Αθανασίας Φλώρου από την Κοζάνη - Συγκέντρωσε 19.095 μόρια

Πρώτη των… πρώτων στα Λύκεια της Κοζάνης φαίνεται πως είναι, με 18.900 μόρια χωρίς συντελεστές (19.095 με συντελεστές) η Αθανασία Φλώρου από το 4ο ΓΕΛ της πόλης, η οποία επιθυμεί να εισαχθεί στο Οικονομικό της ΣΣΑΣ.

«Αισθάνομαι ότι δικαιώθηκε η προσπάθεια μου και ότι ανταμείβονται οι κόποι μου. Το κοινότυπο που λένε όλοι ότι η επιτυχία έρχεται μετά από συστηματικό διάβασμα και μεθοδική προσπάθεια, επαληθεύεται και στη δική μου περίπτωση», δήλωσε η Αθανασία στην ιστοσελίδα Kozani Media, μιλώντας για την επιτυχία της στις Πανελλήνιες φέτος.
«Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν με τον τρόπο του ο καθένας για να τα καταφέρω και εύχομαι σε όλους τους μαθητές καλή επιτυχία και να μην εγκαταλείπουν τους στόχους τους, οποίες δυσκολίες κι αν προκύψουν», συμπλήρωσε και έστειλε το δικό της μήνυμα για όσους δεν πέρασαν σε κάποιο πανεπιστήμιο.

«Θέλω να τονίσω σε όσους τα κατάφεραν ότι έχουν μπροστά τους μια νέα αρχή και σε όσους δεν τα κατάφεραν τόσο καλά, ότι δεν τελείωσε τίποτα. Οι ζωή είναι γεμάτη από ευκαιρίες αρκεί να υπάρχει θέλησή. Είμαι πολύ χαρούμενη που πέτυχα τον στόχο μου και εύχομαι σε όλους τους υποψήφιους καλά αποτελέσματα».




Σχετικές ειδήσεις