ΠΑΙΔΕΙΑ

Άρχισε σήμερα (18/05) η κατάθεση των αιτήσεων για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Άρχισε σήμερα (18/05) η κατάθεση των αιτήσεων για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Αρχίζει σήμερα Δευτέρα (18/05) η κατάθεση αιτήσεων για νέες εγγραφές παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών.Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 11 Ιουνίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν από σήμερα έως και τις 11/06, τις αιτήσεις τους για την περίοδο 2015-2016 στην Κεντρική Υπηρεσία του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ρόδου 181 & Σερήνου στα Σεπόλια, στον 4ο όροφο, Αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου) σύμφωνα με αλφαβητικό πίνακα που καταρτίστηκε βάσει επωνύμου.

Η σχετική ανακοίνωση με τον αλφαβητικό πίνακα, το έντυπο της αίτησης και το χρονοδιάγραμμα υποβολής των αιτήσεων, βρίσκονται στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών (www.dbda.gr), στην ιστοσελίδα του Δήμου Αθηναίων (www.cityofathens.gr), στα ΚΕΠ και τα ΣΕΔ του Δήμου Αθηναίων, καθώς επίσης και στους Παιδικούς Σταθμούς του Βρεφοκομείου.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στα ΚΕΠ και στα ΣΕΔ του Δήμου Αθηναίων καθώς επίσης και συστημένα ή με courier επί αποδείξει, στο Τμήμα Επιλογής αιτήσεων & παρακολούθησης εγγραφών, Ρόδου 181 & Σερήνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι επιλέξουν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους με τον παραπάνω τρόπο δεν θα παραλαμβάνουν αποδεικτικό παραλαβής και μοριοδότησης της αίτησής τους.

Οι αιτήσεις που κατατίθενται μέσω ΚΕΠ, ΣΕΔ, συστημένες ή με courier επί αποδείξει, θα πρέπει να έχουν κατατεθεί το αργότερο έως τις 5 Ιουνίου 2015.

Σχετικές ειδήσεις