ΠΑΙΔΕΙΑ

Τι πρέπει να προσέξεις στην επιλογή των σπουδών σου

Τι πρέπει να προσέξεις στην επιλογή των σπουδών σου

Απόκτησε εξειδίκευση στους πιο δημοφιλείς τομείς στο νέο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στο Περιστέρι!

Αναζητάς μία σχολή που θα σου προσφέρει άμεση επαγγελματική αποκατάσταση; Μπορεί η κρίση να μην έχει αφήσει κανέναν τομέα ανεπηρέαστο και τα ποσοστά της ανεργίας στους νέους να παραμένουν υψηλά, όμως υπάρχουν αρκετές διέξοδοι για τους νέους που σχεδιάζουν το μέλλον τους.

Αναμφισβήτητα, υπάρχουν κλάδοι κορεσμένοι, αλλά και τομείς που αναπτύσσονται διαρκώς, απορροφώντας συνεχώς νέους επαγγελματίες. Πώς, Λοιπόν, μπορείς λοιπόν να επιλέξεις έναν τομέα που ανταποκρίνεται στα ταλέντα και τις δεξιότητές σου αλλά ταυτόχρονα θα σου προσφέρει άμεση επαγγελματική αποκατάσταση;

Επένδυσε στην Εκπαίδευση!

Αν ο στόχος σου είναι να εργαστείς σε έναν τέτοιο κλάδο και να βρεις άμεσα εργασία, επένδυσε στην άρτια Εκπαίδευσή σου, Εκπαίδευση που θα βρεις μόνο στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ! Πρόκειται για ένα Εκπαιδευτικό Ίδρυμα που ξεχωρίζει, καθώς μπορεί να σε μυήσει στα λεγόμενα «επαγγέλματα του μέλλοντος» προσφέροντάς σου τα εφόδια που χρειάζεσαι για να ξεχωρίσεις στον ανταγωνιστικό επαγγελματικό στίβο.

Με συνεχή παρουσία στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης εδώ και πέντε δεκαετίες, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι ο πλέον έμπειρος και καταρτισμένος όμιλος και η καλύτερη επιλογή για τη Μεταδευτεροβάθμια Εκπαίδευσή σου. Πώς έχει καταφέρει να βρίσκεται σταθερά στην κορυφή;

Βάζοντας στο επίκεντρο τους φοιτητές του! Με βάση τις ανάγκες τους και τις προτιμήσεις τους δομεί το πρόγραμμά του και διαμορφώνει τις εγκαταστάσεις του, ώστε να τους προσφέρει όλα τα εφόδια που χρειάζονται, μένοντας πάντα πιστό στις αξίες που το κατέστησαν κορυφαίο όλα αυτά τα χρόνια, τη διαφάνεια, την ηθική, την υπευθυνότητα και την αξιοπιστία.

Τα καλά νέα είναι ότι πλέον, πέρα από το κεντρικό κτήριο στην οδό Ιπποκράτους, λειτουργεί και στο Περιστέρι με πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις και εργαστήρια για να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τους νέους στην ευρύτερη περιοχή των Δυτικών Προαστείων να σπουδάσουν την ειδικότητα που επιθυμούν και να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους.

mesa2

Διάλεξε μία από τις 60 πιο σύγχρονες ειδικότητες!

Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 60 ειδικότητες, όπως Μηχανολογία, Ηλεκτρολογία, Πληροφορική, Υγεία, Ομορφιά, Παιδαγωγικά, Τέχνες, Μαγειρική, Ζαχαροπλαστική, Ξενοδοχειακά και πολλές άλλες. Η Εκπαίδευση είναι διαδραστική, με δωρεάν σεμινάρια εξειδίκευσης, υπερσύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια, θεματικές αίθουσες και άριστα καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό. Έτσι, δεν θα αποκτήσεις μόνο θεωρητικές γνώσεις αλλά και πρακτικές.

Εξίσου σημαντικό είναι και το γεγονός, ότι το οργανωμένο και πρωτοποριακό Γραφείο Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ βρίσκεται στο πλευρό των σπουδαστών και των αποφοίτων με σκοπό να εξασφαλίσει μια θέση πρακτικής άσκησης ή μόνιμης απασχόλησης. Έτσι, μπορείς να αισθάνεσαι σίγουρος για το μέλλον σου, αφού τελειώσεις τις σπουδές σου.

Αν ακόμη δεν έχεις αποφασίσει ποια ειδικότητα σου ταιριάζει ή χρειάζεσαι περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα προγράμματα σπουδών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, μπορείς να επικοινωνήσεις με τους συμβούλους εκπαίδευσης, οι οποίοι βρίσκονται στη διάθεσή σου καθημερινά, στο 210 8225983 ή να επισκεφθείς το site του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη. Προετοίμασε το μέλλον σου από σήμερα!