ΣΕΙΣΜΟΙ

Σεισμός Αθήνα - Χρυσοχοΐδης: Δεν θα φύγουμε, δεν θα κοιμηθούμε πριν περάσει κάθε κίνδυνος

Σεισμός Αθήνα - Χρυσοχοΐδης: Δεν θα φύγουμε, δεν θα κοιμηθούμε πριν περάσει κάθε κίνδυνος
EUROKINISSI

Ψυχραιμία ζήτησε από τους κατοίκους του λεκανοπεδίου ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε πως η πυροσβεστική δέχτηκε 200 κλήσεις και πραγματοποίησε 30 απεγκλωβισμούς.

«Η τροχαία επικουρούμενη από την άμεση δράση αναπτύχθηκε και διευκόλυνε στην αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας» είπε ο υπουργός ενώ ελικόπτερα της αστυνομίας και της πυροσβεστικής κατηύθυναν την επιχείρηση.

«Ο κρατικός μηχανισμός παραμένει σε πλήρη ετοιμότητα για την ασφάλεια των πολιτών που ενδεχομένος δεν θέλουν να κοιμηθούν σπίτι τους και την ασφάλεια των περιουσιών τους, η αστυνομία έχει αναπτύξει δυνάμεις σε όλες τις περιοχές που θα περιπολούν όλο το βράδυ» σημείωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και συνέχισε λέγοντας: «Οι γενικοί γραμματείας όλων των υπουργείων, η περιφερειακή διοίκηση και οι δήμοι έχουν κινητοποιήσει τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες τους υπό τον συντονισμό της πολιτικής προστασίας. Η επιφυλακή θα συνεχιστεί κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου».

«Όπου υπάρχει πρόβλημα με παιδιά, ηλικιωμένους, άτομα σε ευπαθείς ομάδες, δίνουμε προτεραιότητα. Από αύριο το πρωί θα αρχίσει καταγραφή και εκτίμηση των ζημιών» ανακοίνωσε για να καταλήξει:

«Είμαστε δίπλα σας. Δεν θα φύγουμε, δεν θα κοιμηθούμε πριν περάσει κάθε κίνδυνος. Σας ζητώ να είστε ψύχραιμοι για κάθε πρόβλημά σας η τοπική αστυνομία, οι δημοτικές υπηρεσίες, οι πυροσβέστες είναι αρωγοί. Μαζί θα ξεπεράσουμε αυτή τη δυσκολία».

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για τους σεισμούς

Δείτε ΕΔΩ πού έγινε σεισμός πριν από λίγο

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr