ΕΛΛΑΔΑ

Έκτορας Μποτρίνι: Απαντά στα «βασανιστήρια» με αυτή τη φωτογραφία (pics)

Έκτορας Μποτρίνι: Απαντά στα «βασανιστήρια» με αυτή τη φωτογραφία (pics)
corfupress.com / Instagram

Ο νεαρός κατήγγειλε ότι ο υπεύθυνος του εστιατορίου του έριχνε καυτό λάδι και του προκαλούσε εγκαύματα με εργαλεία μαγειρικής, ενώ του ασκούσε και λεκτική βία. Ο 19χρονος αφού επισκέφτηκε ιατροδικαστή προχώρησε σε καταγγελία του συμβάντος.

Στους ισχυρισμούς του 19χρονου μαθητευόμενου απάντησε ο γνωστός σεφ μιλώντας στο OPEN και τον ΑΝΤ1. Ο Έκτορας Μποτρίνι υποστήριξε πως η κατάσταση δεν είναι όπως καταγγέλλεται και τόνισε πως μπροστά του δεν υπήρξε κάποιο περιστατικό. «Μπροστά σε εμένα δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, όταν είμαι εγώ είναι όλοι Παναγίες», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ο γνωστός σεφ μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ανήρτησε μια φωτογραφία θέλοντας να απαντήσει και με αυτόν τον τρόπο στην καταγγελία του 19χρονου.

Δείτε στην gallery την ανάρτηση του γνωστού σεφ:

«Είναι το πρώτο γεγονός που μας καταγγέλλεται επισήμως» ανέφερε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας, ενώ επισήμανε ότι «παρόμοια περιστατικά σημειώνονται καθημερινώς χωρίς όμως δυστυχώς να καταγγελθούν από τα "θύματα" καθώς υπάρχει ο φόβος της απόλυσης τους».

Δείτε στην gallery την καταγγελία του 19χρονου:

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στην Ικαρία: Η τελευταία ανάρτηση στο Facebook της 34χρονης που αγνοείται (pics)

Σχετικές ειδήσεις