ΕΛΛΑΔΑ

Natalie Christopher: Θρίλερ με τη νεκρή αστροφυσικό στην Ικαρία – Τι εξετάζει η Αστυνομία

Natalie Christopher: Θρίλερ με τη νεκρή αστροφυσικό στην Ικαρία – Τι εξετάζει η Αστυνομία

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το θρίλερ της εξαφάνισης της Βρετανίδας αστροφυσικού στην Ικαρία, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης (07/08) εντοπίστηκε το πτώμα της σε δύσβατη περιοχή λίγα μόλις μέτρα μακριά από ξενοδοχείο όπου διέμενε με τον Κύπριο σύντροφό της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Αστυνομία, το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε από πεζοπόρο τμήμα διασωστών στο βάθος χαράδρας, στην περιοχή Κεραμέ του νησιού, όπου εντοπίζονταν από χθες οι έρευνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον εντοπισμό της στήθηκε γιγαντιαία επιχείρηση.

Η 34χρονη αστροφυσικός Νάταλι Κρίστοφερ -μαζί με τον 38χρονο σύντροφό της, από την Κύπρο- έφτασαν στο νησί στις 3 Αυγούστου και διέμεναν σε ξενοδοχείο κοντά στον οικισμό Κεραμέ. Το πτώμα της βρέθηκε περίπου στα 600 μέτρα μακριά από το δωμάτιο.

Λίγο πριν από τις 5 το απόγευμα, εθελοντής πυροσβέστης -που πραγματοποιούσε έρευνες στην περιοχή-, σύμφωνα με το OPEN, εντόπισε το πτώμα της γυναίκας δίνοντας τέλος στο θρίλερ των 72 ωρών από την εξαφάνισή της.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 34χρονη αστροφυσικός από τη Βρετανία, πήγε στην Ικαρία με τον 38χρονο Κύπριο σύντροφό της στις 3 Αυγούστου και επρόκειτο να αναχωρήσουν τη Δευτέρα για την Κύπρο, μέσω Αθήνας.

Το πρωί της Δευτέρας, όταν ξύπνησε ο 38χρονος, της τηλεφώνησε γιατί έλειπε. Στο τελευταία τους συνομιλία - σύμφωνα με τον Κύπριο σύντροφό της - η Νάταλι ανέφερε πως είχε πάει για τρέξιμο. Η ώρα, όμως, περνούσε και η 35χρονη δεν επέστρεφε. Ο σύντροφός της υποστηρίζει πως προσπάθησε ξανά να μιλήσει μαζί της, ωστόσο, η ίδια δεν απαντούσε. Έτσι, ο σύντροφός της δήλωσε την εξαφάνισή της στις 12:40 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Τα «καυτά» ερωτήματα

Οι Αρχές μετά τον εντοπισμό του πτώματος της Βρετανίδας, ερευνούν τις συνθήκες του θανάτου της, ενώ προς το παρόν παραμένουν αναπάντητα τρία «καυτά» ερωτήματα.

  1. Οι Αστυνομικοί θα προσπαθήσουν να λύσουν το μυστήριο του κινητού τηλεφώνου, το οποίο, ενώ έδειχνε ότι ήταν κλειστό από προχθές το απόγευμα, ξαφνικά την Τρίτη έδωσε ξανά σήμα από κεραία των Φούρνων Ικαρίας, που είναι απέναντι από την περιοχή Κεραμέ Αγίου Κηρύκου. Επίσης, μία μέρα μετά, το στίγμα του κινητού της εντοπίστηκε στην περιοχή όπου βρέθηκε νεκρή.
  2. Το θρίλερ της εξαφάνισης περιπλέχτηκε κι άλλο όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν κηλίδες αίματος στο δωμάτιο που διέμενε με τον σύντροφό της. Ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο αν η αιμορραγία οφείλεται σε φυσικά αίτια ή αν προκλήθηκε από κάποιο χτύπημα.
  3. Υπάρχει, ωστόσο και η μαρτυρία της καμαριέρας του ξενοδοχείου που προκαλεί εντύπωση. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η καμαριέρα στην Αστυνομία: «Άκουσα κάποιες φωνές το προηγούμενο βράδυ. Σε έλεγχό μου στο δωμάτιο διαπίστωσα ότι υπήρχε σεντόνι απλωμένο στον καναπέ του υπνοδωματίου, κάτι που ίσως παραπέμπει στο συμπέρασμα ότι το ζευγάρι κοιμήθηκε σε ξεχωριστούς χώρους το προηγούμενο βράδυ»

Διαβάστε επίσης:

Εξαφάνιση Ικαρία: Η τελευταία ανάρτηση της 34χρονης στο Facebook (pics)