ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο λούνα παρκ: Ολέθρια παιχνίδια της μοίρας – Λάθος του χειριστή ή βλάβη;

Τραγωδία στο λούνα παρκ: Ολέθρια παιχνίδια της μοίρας – Λάθος του χειριστή ή βλάβη;
Σήμερα η νεκροψία - νεκροτομή της 13χρονης
ΑΠΕ ΜΠΕ

Τραγωδία στο λούνα παρκ: Η διασκέδαση στο λούνα παρκ κατέληξε μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα σε ασύλληπτη τραγωδία.

Η 13χρονη Σεράινα είχε πάει το βράδυ της Παρασκευής (30/08) στο λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου μαζί με την οικογένειά της και τους φίλους της. Ανέβηκε μαζί με την παρέα της στο παιχνίδι «χαλί» και μετά από λίγα λεπτά, όταν σηκώθηκε να βγάλει μία αναμνηστική φωτογραφία με τους φίλους της, εκσφενδονίστηκε και βρήκε τραγικό θάνατο, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της.

Λανθασμένος χειρισμός ή βλάβη;

Όσοι βρίσκονταν πάνω στο παιχνίδι περιέγραψαν ότι λίγο προτού τελειώσει η περιστροφική βόλτα το «χαλί» ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα εξαιτίας λανθασμένου χειρισμού από τον 32χρονο υπάλληλο από το Μπαγκλαντές ή εξαιτίας κάποιας μηχανικής βλάβης.

Φυσικά, αμέσως μετά το δυστύχημα επικράτησε πανικός, με τον χειριστή του μηχανήματος να εγκαταλείπει τον τόπο της τραγωδίας. Μέχρι και σήμερα, τρεις ημέρες μετά την τραγωδία, ο Μπαγκλαντεσιανός που αντικαθιστούσε τον μόνιμο χειριστή, αναζητείται από την Αστυνομία, προκειμένου να ρίξει «φως» στα αίτια του δυστυχήματος.

Σήμερα η νεκροψία – νεκροτομή της 13χρονης

Μέσα σε κλίμα οδύνης αναμένεται να γίνει στις 11 το πρωί της Τρίτης η κηδεία της 13χρονης στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Αλμυρό.

Σήμερα το πρωί θα γίνει νεκροψία- νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης θα σταλούν στους εμπειρογνόμωνες που εξετάζουν όλες τις πτυχές του δυστυχήματος

Σήμερα μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ο συνήγορος της ιδιοκτήτριας του Λούνα Παρκ, Λαρισαίος δικηγόρος Χρήστος Νάστος, υποστήριξε ότι ο αλλοδαπός χειριστής που εξαφανίστηκε από το παζάρι μετά το περιστατικό αναμένεται ίσως και σήμερα να εμφανιστεί για να καταθέσει στους αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού.

Ο Δήμαρχος Αλμυρού στον ΑΝΤ1

Διαβάστε επίσης:

Ντόριαν - Το βίντεο που «κόβει» την ανάσα: Αεροπλάνο περνά μέσα από τον τυφώνα