ΕΛΛΑΔΑ

Την κατέσφαξε και την πέταξε στη λίμνη!

Την κατέσφαξε και την πέταξε στη λίμνη!

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του πρωτοφανούς εγκλήματος πάθους στην Καστοριά

Ρίγη ανατριχίλας εξακολουθεί να προκαλεί το απίστευτο για τα ελληνικά δεδομένα έγκλημα πάθους στην Καστοριά.

Ο 35χρονος δράστης «υπνωτισμένος» από το ασίγαστο πάθος και την παθολογική ζήλια που έτρεφε για την 22χρονη φοιτήτρια, δεν δίστασε να την κατακρεουργήσει στην κυριολεξία, κόβοντας με απίστευτη βία και ωμότητα το νήμα της ζωής της.

Ήταν τέτοια μάλιστα η εγκληματική μανία του Στάθη Ευσταθίου που ακόμα και ο ιατροδικαστής, που κλήθηκε να εξετάσει το άψυχο σώμα της Ανδριάνας Γαρδικιώτη, αν και έμπειρος υπέστη σοκ από την εικόνα που αντίκρισε. Το θύμα έφερε τουλάχιστον 30 χτυπήματα από μαχαίρι και κατσαβίδι, τόσο στην περιοχή του θώρακα όσο και του τραχήλου.

adriana

Συγκεκριμένα, φέρει 18 χτυπήματα στο λαιμό και περισσότερα από 10 στο θώρακα. Μάλιστα ένα από τα χτυπήματα της προκάλεσε ρήξη καρδιάς!

Επιπλέον, το άψυχο σώμα φέρει πολλές εκδορές σε χέρια και το πρόσωπο γεγονός που πιστοποιεί ότι προηγήθηκε πάλη μεταξύ θύτη και θύματος.

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, ο 35χρονος δολοφόνος όταν είδε την 21χρονη να «φεύγει» από τη ζωή, επιχείρησε να απαλλαγεί από το άψυχο σώμα της αφήνοντάς το στη λίμνη Καστοριάς. Ακολούθως, προσπάθησε να διαφύγει με το αυτοκίνητό του με προορισμό το Κιλκίς.

Ωστόσο έπεσε σε μπλόκο της αστυνομίας και όταν του έγινε σήμα να σταματήσει, εκείνος απλά ανέπτυξε ταχύτητα χωρίς όμως αποτέλεσμα καθώς το ΙΧ «καρφώθηκε» σε κολώνα.

Οι αστυνομικοί μετά από καταδίωξη, όταν ο 35χρονος δεν σταμάτησε σε έλεγχο, βρέθηκαν μπροστά σε ίχνη που μαρτυρούσαν εγκληματική ενέργεια (μαλλιά, και αίμα), ενώ ο δράστης απλά ομολόγησε τη πράξη του και αποκάλυψε το σημείο όπου είχε εγκαταλείψει τη φοιτήτρια. Ο δράστης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Κιλκίς έπειτα από το σοβαρό τραυματισμό του στη μέση μετά το τροχαίο, που είχε κατά τη διάρκεια της καταδίωξής του.

Πάντως μέσα στο επόμενο 48ωρο η αστυνομία θα οδηγήσει το δράστη της άγριας δολοφονίας στην Καστοριά προκειμένου να βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Η μεταφορά του αναμένεται να γίνει με άκρα μυστικότητα, καθώς υπάρχουν σοβαρές απειλές και οργή για το δολοφόνο.

Πηγή φωτογραφιών και βίντεο: alphafm.gr