ΕΛΛΑΔΑ

Άγρια συμπλοκή σε λαϊκή στην Αγία Παρασκευή: Δάγκωσαν και έκοψαν το αυτί παραγωγού

Άγρια συμπλοκή σε λαϊκή στην Αγία Παρασκευή: Δάγκωσαν και έκοψαν το αυτί παραγωγού
INTIME NEWS

Ένα πρωτοφανές περιστατικό διαδραματίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (10/09) σε λαϊκή αγορά στην Αγία Παρασκευή, όταν άγριος καβγάς μεταξύ πωλητών κατέληξε στον ακρωτηριασμό του αυτιού τους ενός παραγωγού.

Το επεισόδιο έγινε στη μία το μεσημέρι επί της οδού Δημοσθένους, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής. Οι εμπλεκόμενοι στον καβγά είχαν διπλανούς πάγκους στη λαϊκή αγορά του Κοντόπευκου.

Ο παραγωγός που τραυματίστηκε, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, είχε καταγγείλει τους δύο άνδρες που του επιτέθηκαν για μαύρη εργασία αλλοδαπών.

Οι τρεις άνδρες διαπληκτίστηκαν έντονα και πάνω στον καυγά πατέρας και γιος δάγκωσαν και έκοψαν το αυτί του άλλου παραγωγού.

Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο ΚΑΤ. Από τα άλλα δύο άτομα, ο γιος κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής ενώ ο πατέρας κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

«Ήρθαν και μου επιτέθηκαν από πίσω, πισώπλατα ο πατέρας… εκεί που πουλούσα σε μια πελάτισσα έδινα πράγματα, χωρίς να δω τίποτα. Ένιωσα ένα σπρώξιμο και με έριξαν κάτω, μου βαστούσαν τα χέρια. Ο άλλος έπεσε μου έφαγε το αυτί μου και ο γιος του έριχνε μπουνιές στο κεφάλι, στα σαγόνια, στο κεφάλι με χτύπησε πονάω, υποφέρω δεν είμαι καλά. Μου έχει κόψει όλο το αυτί» λέει ο παραγωγός που τραυματίστηκε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μίκαελ Σουμάχερ: Αποκάλυψη «βόμβα» για την κατάσταση της υγείας του

Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει»

Σχετικές ειδήσεις