ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 30χρονος σε φρικτό τροχαίο

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 30χρονος σε φρικτό τροχαίο
Ενας 30χρονος μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του ύστερα από τροχαίο.
INTIME

Τροχαίο δυστύχημα πραγματοποιήθηκε χθες (16/09), στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας στο ύψος των Νέων Κερδυλίων, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του, ένας 30χρονος μοτοσικλετιστής.

H δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας συγκρούστηκε γύρω στις 17:45 με αυτοκίνητο. Αρχικά, ο 30χρονος διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο της Δράμας, όπου υπέκυψε στα τραύματά του λίγες ώρες μετά.

Δύο ακόμη τραυματίες από το θανατηφόρο τροχαίο

Σοβαρά τραυματισμένες από την σύγκρουση, μια 19χρονη, η οποία ήταν και συνεπιβάτιδα της δίκυκλης μηχανής και μία 52χρονη γυναίκα, οδηγός του οχήματος, οι οποίες διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και στο νοσοκομείο «Γ.Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.

Προανάκριση, ούτως ώστε να εξακριβωθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος, διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας.

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα (16/09) άλλο ένα θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν άνδρας αυτοκτόνησε από γέφυρα και έπεσε πάνω σε διερχόμενη μοτοσικλέτα:

Σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στην ανατολική είσοδο της Θεσσαλονίκης. Νεκρός ένας 40χρονος ενώ τραυματίστηκε μοτοσικλετιστής και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το thestival.gr, ο αυτόχειρας, αποφάσισε να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα πηδώντας από την αερογέφυρα της Βούλγαρη.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας έπεσε επάνω σε μοτοσικλέτα η οποία κινούνταν στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος:

Ο άνδρας κατέληξε επι τόπου ενώ από το συμβάν τραυματίστηκε και ο μοτοσικλετιστής, ηλικίας 28 ετών.

Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, χωρίς να έχει γίνει γνωστό εάν η κατάσταση του είναι σοβαρή.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Αναδρομικά 2019: «Κλείδωσαν» τα ποσά - Δείτε πόσα θα πάρετε και πότε (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Σχετικές ειδήσεις