ΕΛΛΑΔΑ

Καταθέτει για την απαγωγή του

Καταθέτει για την απαγωγή του
Τις δραματικές στιγμές που έζησε στα χέρια των απαγωγέων του αναμένεται να εξιστορήσει ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου...

Τις δραματικές στιγμές που έζησε στα χέρια των απαγωγέων του αναμένεται να εξιστορήσει ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας, ο εφοπλιστής Περικλής Παναγόπουλος.

Σήμερα το δικαστήριο απέρριψε όλες τις ενστάσεις που υποβλήθηκαν από την υπεράσπισης των κατηγορουμένων στη δίκη για το αποκαλούμενο «νέο συνδικάτο του εγκλήματος», κρίνοντας ότι η καταγραφή των συνομιλιών τους από το περιβόητο βαλιτσάκι της ΕΥΠ έγινε για λόγους ασφαλείας.

Σύμφωνα μάλιστα με το σκεπτικό των δικαστών «η οικονομική αποσταθεροποίηση της χώρας σε αυτή τη συγκυρία είναι ζήτημα υψίστης ασφαλείας και κατ’ επέκταση ορθώς διατάχθηκε αναφορικά με την απαγωγή του Π.Παναγόπουλου η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για λόγους εθνικής ασφάλειας»

Μετά την απόρριψη των ενστάσεων το δικαστήριο διέκοψε για την προσεχή Παρασκευή, οπότε και θα καταθέσει ο εφοπλιστής και θύμα της απαγωγής Π. Παναγόπουλος.

Ροή Ειδήσεων