ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Αυτός αγοράζει τη βίλα των «Φουρτουνάκηδων» στον Άγιο Νικόλαο (pics)

Κρήτη: Αυτός αγοράζει τη βίλα των «Φουρτουνάκηδων» στον Άγιο Νικόλαο (pics)

Η θρυλική βίλα Κούνδουρου στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, όπου γυρίστηκε η ελληνική ταινία «Η νεράϊδα και το παλικάρι» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, πέρασε στα χέρια Ρώσου κροίσου

Όπως αναφέρει, δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο εκατομμυριούχος Βιτάλι Μπορίσοφ αγόρασε έκταση 1.000 στρεμμάτων στην ευρύτερη περιοχή με σκοπό να χτίσει ξενοδοχεία στην οποία όπως φαίνεται περιλαμβάνεται και η βίλα που γυρίστηκε μεγάλο μέρος της διαμάχης των… Φουρτουνάκηδων και Βροντάκηδων.

Το σπίτι που «δάνεισε» ο σκηνοθέτης Νίκος Κούνδουρος στη Φίνος Φιλμ για να γίνει η ταινία, είναι χωμένο σε έναν απόκρημνο βράχο και «βλέπει» θάλασσα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας ο Ρώσος κροίσος προτίθεται να χτίσει 350 επαύλεις και τρία πεντάστερα ξενοδοχεία με αθλητικές εγκαταστάσεις και εστιατόρια, ενώ στα σχέδιά του είναι και η δημιουργία μαρίνας 65 θέσεων με την επένδυση να αγγίζει τα 600 εκατ. ευρώ. Την είδηση επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα Βασίλι Γκαβρίλοφ.

Δείτε περισσότερες φωτογραφιες από την Βίλα Κούνδουρου που βρίσκεται στον Άγιο Νικόλαο στην gallery που ακολουθεί:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δεν ξανάγινε: Ψαράδες έγιναν εκατομμυριούχοι - Δείτε το «χρυσάφι» που έβγαλαν από τη θάλασσα (pics)

Επικίνδυνες εξελίξεις: Ελληνικές φρεγάτες απέναντι από τουρκικές στο Καστελλόριζο

Σχετικές ειδήσεις