ΕΛΛΑΔΑ

Φρικτές αποκαλύψεις για την κακοποίηση της 12χρονης: Την βίαζε και συγγενής της

Φρικτές αποκαλύψεις για την κακοποίηση της 12χρονης: Την βίαζε και συγγενής της
Εφιαλτικές στιγμές έζησε η 12χρονη στα χέρια των δύο ανδρών
PIXABAY

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις που σοκάρουν την τοπική κοινωνία της Μάνης όσο και το πανελλήνιο αναφορικά με το θέμα της σεξουαλικής κακοποίησης που υπέστη ένα 12χρονο κοριτσάκι από τον ιερέα σύντροφο της μητέρας της, αλλά και από ένα ακόμα άτομο.

Στο θρίλερ φαίνεται ότι εμπλέκεται και δεύτερο πρόσωπο, το οποίο, όπως προκύπτει, είναι συγγενής της μικρής, με τον οποίο ζούσε η ίδια και η μητέρα της τα προηγούμενα χρόνια.

Το κορίτσι έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς και κατονομάζει για ασέλγεια τόσο τον 57χρονο ιερέα όσο κι έναν ακόμη άντρα. Έτσι, εν όψει της κλήσης τους δεύτερου εμπλεκόμενου, η δικογραφία παραμένει ανοικτή.

Ο ιερέας μετά την σύλληψη και την απολογία του ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα οδηγήθηκε στις φυλακές της Τρίπολης καθώς διατάχθηκε η προφυλάκισή του.

Αίσθηση προκαλεί και η πληροφορία ότι ο αδελφός της 12χρονης, που ζει στο εξωτερικό, αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για να καταθέσει υπέρ του ιερέα!

Οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για έναν αλκοολικό άνδρα. «Ότι ήταν ένας μέθυσος όλοι το βλέπανε, δεν ήταν κάτι που κρυβότανε, αλλά ότι είχε τέτοια προβλήματα κανείς δεν το φανταζόταν. Αν είχαμε καταλάβει οτιδήποτε, δεν θα ήταν δεκτός στο χωριό ούτε θα είχαμε επαφές μαζί του» λέει άλλος κάτοικος που μίλησε στον ΑΝΤ1.

Για συνεχές μπούλινγκ που δεχόταν η μικρή, τόσο από τον ιερέα, όσο και από τη μητέρα της, προκειμένου να αλλάξει την κατάθεσή της, έκανε ξανά λόγο ο πρόεδρος του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Τον βαθύτατο πόνο του ως κληρικού και την οργή του ως ανθρώπου «για το τερατώδες και φρικαλέο γεγονός της σεξουαλικής κακοποίησης του 12χρονου αγγελουδιού στην Ανατολική Μάνη», εκφράζει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

Σοκάρει η κατάθεση της 12χρονης: «Ο ιερέας με κακοποιούσε στο σπίτι μου, η μαμά ήταν εκεί»

Η κατάθεση της μικρής που έφερε στη δημοσιότητα το star προκαλεί ανατριχίλα. Η 12χρονη αποκάλυψε με κάθε λεπτομέρεια στις Αρχές τον εφιάλτη που βίωνε στα χέρια τόσο του ιερέα όσο κι ενός πολύ κοντινού της προσώπου.

Ακόμα και οι έμπειροι ανακριτικοί υπάλληλοι πάγωσαν με τις περιγραφές της 12χρονης.

Σύμφωνα με το Star το 12χρονο αγγελούδι είπε στην κατάθεσή της «Με πλησίασε ο ιερέας κι ασέλγησε πάνω μου μέσα στο σπίτι με πολλαπλούς τρόπους. Η μαμά ήταν εκεί. Είδα αίμα στο βρακάκι μου και το πέταξα. Τα ίδια έκανε κι ο δεύτερος άντρας πριν από τον ιερέα».

Δείτε ποιος είναι ο ιερέας στην παρακάτω gallery:

Μητέρα 12χρονης: «Δεν ήμουν μπροστά σε περιστατικό ασέλγειας»

Η μητέρα του κοριτσιού όταν κλήθηκε για κατάθεση αρνήθηκε ότι γνώριζε τις αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος του παιδιού της.

«Δεν γνώριζα τίποτα από τα όσα καταγγέλλει το κορίτσι μου, τώρα μου τα είπε και την πίστεψα. Δεν ήμουν ποτέ μπροστά σε κάποιο περιστατικό ασέλγειας», ισχυρίστηκε.

Κοινό μυστικό η περίεργη συμπεριφορά του ιερέα

Στα χωριά της Ανατολικής Μάνης ήταν κοινό μυστικό η περίεργη συμπεριφορά του ιερέα κυρίως όμως λόγω... ποτού, καθώς πολλές φορές τον έβλεπαν μεθυσμένο.

Η ανατριχιαστική υπόθεση προκάλεσε την οργή του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, ο οποίος εξέδωσε μία οργισμένη ανακοίνωση.

«Δεν υπάρχουν λέξεις που να μπορούν να αποτυπώσουν τον βαθύτατο πόνο μου ως κληρικού, αλλά και την οργή μου ως ανθρώπου για το τερατώδες και φρικαλέο γεγονός της σεξουαλικής κακοποίησης του 12χρονου αγγελουδιού στην Ανατολική Μάνη», έγραφε στην ανακοίνωσή του ο Ιερώνυμος.

«Δεν ασέλγησα στο κορίτσι»

Ο ιερέας αρνείται ότι ασέλγησε στο παιδί, με την απολογία του στην ανακρίτρια να διαρκεί 1,5 ώρα.

Οι Αρχές έχουν στα χεριά τους ακόμη μια κατάθεση ενός γείτονα του ιερέα, αλλά και των παιδοψυχολόγων του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Το δεύτερο άτομο που κατηγορείται για την ασέλγεια στο 12χρονο κορίτσι, θα κληθεί να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε ΕΔΩ το χρονικό της φρικιαστικής υπόθεσης

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση

Σχετικές ειδήσεις