ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Αργολίδα: ‘Ώρες αγωνίας για τη 12χρονη Μιχαέλα

Τραγωδία στην Αργολίδα: ‘Ώρες αγωνίας για τη 12χρονη Μιχαέλα

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 12χρονη Μιχαέλα που έχασε τη μητέρα της σε σοκαριστικό τροχαίο

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 12χρονη Μιχαέλα που τραυματίστηκε στην Αργολίδα, όταν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο πατέρας της και στο οποίο επέβαινε με τη μητέρα της, συγκρούστηκε με φορτηγό.

Αποτέλεσμα της σφοδρότατης σύγκρουσης ήταν ο ακαριαίος θάνατος της 51χρονης μητέρας, τον τραυματισμό του πατέρα και την ανήλικη να νοσηλεύεται στην Εντατική.

Ώρες αγωνίας για τους συγγενείς της Μιχαέλας

Το κοριτσάκι το βράδυ της Δευτέρας (28/10) υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων η «Αγία Σοφία».

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Μιχάλης Τουσας, θείος της ανήλικης, δήλωσε:

«Να πάνε όλα καλά για το κορίτσι και ό,τι πει ο Θεός! Πήγε να στρίψει, ερχόταν όμως ένα αμάξι, λίγο με υπερβολική ταχύτητα και τράκαραν. Η μητέρα απεβίωσε εκείνη τη στιγμή, ο ξάδελφος μου είναι στο Άργος είναι καλύτερα, θα βγει σήμερα. Για το κοριτσάκι περιμένουμε να μας πουν νέα...».

Δείτε στην gallery που ακολουθεί φωτογραφίες από το σοκαριστικό τροχαίο:

Πώς συνέβη το τροχαίο - σοκ στην Αργολίδα

Η Μιχαέλα, μαζί με τους γονείς της, είχαν πάει στο χωριό της γιαγιάς της στην Κοιλάδα Αργολίδας για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Κανείς όμως δεν περίμενε ότι η εκδρομή της οικογένειας θα κατέληγε σε τραγωδία.

Στις 6:30 το απόγευμα της Δευτέρας και ενώ είχαν πάρει το δρόμο της επιστροφής για Αθήνα, την ώρα που περνούσαν από το χωριό Κολιάκι, ο πατέρας και οδηγός του αυτοκινήτου αποφάσισε να κάνει μια στάση σε ένα φούρνο. Όμως η αριστερή στροφή που έκανε ο 47χρονος στάθηκε μοιραία. Φορτηγό που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα εμβόλισε το αυτοκίνητο του.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που το αυτοκίνητο του έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο η 51 ετών σύζυγός του και η κορούλα τους να εγκλωβιστεί στα συντρίμια και να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το σχετικό ρεπορτάζ του Star:

Διαβάστε επίσης:

Μάνη: Τι λέει ο ιερέας μέσα από τη φυλακή για τη 12χρονη (vid)

Επίδομα θέρμανσης 2019: Δείτε πόσα θα πάρετε - Ποιοι το δικαιούνται

Σχετικές ειδήσεις