ΕΛΛΑΔΑ

Ελένη Τοπαλούδη: Ξεσπά η μητέρα της - «Ζω έναν καθημερινό θάνατο»

Ελένη Τοπαλούδη: Ξεσπά η μητέρα της - «Ζω έναν καθημερινό θάνατο»

Στις 13 Ιανουαρίου ορίστηκε η δίκη για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και όχι στη Ρόδο σε βάρος των δύο κατηγορουμένων, ενός 21χρονου Έλληνα κι ενός 19χρονου Αλβανού.

Η δίκη των δυο κατηγορουμένων, θα έπρεπε κανονικά να γίνει στα δικαστήρια Δωδεκανήσου, στη Ρόδο δηλαδή, καθώς εκεί διαπράχθηκε το αποτρόπαιο έγκλημα που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα. Όμως, ο Eισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου ζήτησε για λόγους ασφαλείας η δίκη να γίνει εκτός Ρόδου, προτείνοντας μάλιστα να διεξαχθεί στην Αθήνα.

Σε επίσημο έγγραφό του σημειώνει ότι «τυχόν διεξαγωγή της ακροαματικής διαδικασίας στην Ρόδο θα διασαλεύσει την καθημερινότητα της ζωής στο νησί».

«Ζω έναν καθημερινό θάνατο»

«Είχα όνειρα γι’ αυτό το παιδί και μου τα πήρανε, μου τα υφαρπάξανε όλα, όλα. Με προδώσανε, μου καταστρέψανε τη ζωή μου, με πληγώσανε όλη μου την ψυχική υπόσταση, τα συναισθήματα, όλα, όλα είναι γκρεμισμένα. Ζω έναν θάνατο καθημερινό» ξεσπά η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας μιλώντας στο STAR.

«Είμαι μια μάνα πονεμένη και βρίσκομαι στην πιο τραγική θέση που μπορεί να βρεθεί άνθρωπος πάνω στη γη. Το απεύχομαι αυτό, το απεύχομαι να συμβεί αυτό σε μάνα, να θρηνεί παιδί. Να στέλνει για σπουδές και να το παίρνει σκοτωμένο» καταλήγει.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος: Νεκρός παίκτης του Survivor (pics)

Συναγερμός στην Εύβοια: Χάθηκαν τα ίχνη δύο γυναικών - Μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών