ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Κρήτη: Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Δεικτάκης

Θλίψη στην Κρήτη: Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Δεικτάκης
intimenews.gr

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Γιώργος Δεικτάκης μετά από ανακοπή καρδιάς.

Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο γήπεδο του ΟΦΗ, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα της αγαπημένης του ομάδας, με την ΑΕΚ και άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ στις 8 σήμερα (01/12) το πρωί.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, ο Γιώργος Δεικτάκης στα 73 χρόνια που έζησε, ουδέποτε αντιμετώπισε προβλήματα υγείας, με εξαίρεση τον περασμένο Μάρτιο, που ένοιωσε ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα, που προέρχονταν από πέτρες στη χολή.

Για το πρόβλημα αυτό έκανε αφαίρεση της χολής. Στη συνέχεια, σε μία επιπλοκή της συγκεκριμένης εγχείρησης, πήγε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Στη διάρκεια της παραμονής του εκεί, λιποθύμησε και οι εξετάσεις που του έγιναν, έδειξαν ότι τρεις αρτηρίες του ήταν φραγμένες κατά 70-80%.

Για την αντιμετώπιση του προβλήματος, πριν δύο περίπου μήνες έκανε τριπλό μπάϊ-πας, στο ΠΑΓΝΗ.

Ακολούθως ανάρρωσε στο σπίτι του και χθες Σάββατο πήγε, όπως πάντα, στο γήπεδο να δει τον αγαπημένο του ΟΦΗ, τον οποίο υπηρέτησε και ως ποδοσφαιριστής και ως διοικητικός παράγων και τον βοηθούσε πάντα.

Λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού υπέστη ανακοπή και έπεσε λιπόθυμος μπροστά στα έκπληκτα μάτια των φιλάθλων.

Αμέσως σήμανε συναγερμός, με την ασφάλεια του γηπέδου αλλά και τους εθελοντές διασώστες να σπεύδουν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Παράλληλα ειδοποιήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε άμεσα στο γήπεδο.

Σύμφωνα με τα όσα είχε αναφέρει χθες, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Τασσόπουλος όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό βρέθηκαν στο πλευρό του κ. Δεικτάκη.

«Ο κ. Δεικτάκης έφτασε με ανακοπή στο νοσοκομείο και μέχρι τις 9 το βράδυ περίπου του έκαναν ΚΑΡΠΑ με αποτέλεσμα να ανανήψει. Επανήλθε ο καρδιακός ρυθμός του ωστόσο δεν είναι γνωστό τι βλάβη μπορεί να του έχει προκαλέσει το συγκεκριμένο περιστατικό. Γι’ αυτό και θα υποβληθεί σε αξονική τομογραφία προκειμένου να έχουμε μία σαφή εικόνα. Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι η κατάστασή της υγείας του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και το βράδυ αναμένεται δύσκολο», είχε επισημάνει μιλώντας στο cretapost ο κ. Τασσόπουλος.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Πότε ανακοινώνεται - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Καιρός: Προσοχή τις επόμενες ώρες! Ψυχρή εισβολή με βροχές και χιόνια - Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Σχετικές ειδήσεις