ΕΛΛΑΔΑ

Αντίστροφη μέτρηση για τα Πρόσωπα της Χρονιάς 2019!

Αντίστροφη μέτρηση για τα Πρόσωπα της Χρονιάς 2019!


Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ψηφοφορία για τα «Πρόσωπα της Χρονιάς 2019»!

Σπεύσατε, γιατί την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019 θα είναι η τελευταία ημέρα που θα είναι ανοικτή η πλατφόρμα της ψηφοφορίας www.prosopaxronias.gr.

Γνωρίστε τους συνολικά 53 προτεινόμενους που είναι υποψήφιοι στις κατηγορίες Κοινωνία, Εκπαίδευση, Έρευνα και Καινοτομία, Πολιτισμός και Τέχνες, Διοίκηση, Αθλητισμός και ψηφίστε για να αναδείξουμε μαζί, όπως κάθε χρόνο, τους συμπολίτες μας, που μέσα από τη δράση τους φωτίζουν το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον.

Αρκεί ένας λογαριασμός email για την καταχώρηση της ψήφου. Ο καθένας έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει Πρόσωπο, Πρόσωπα ή Ομάδες της επιλογής του πατώντας στο tab κάθε υποψηφιότητας. Συγκεκριμένα, ο καθένας μπορεί να ψηφίσει ένα ή περισσότερα Πρόσωπα ή Ομάδες σε κάθε κατηγορία, αλλά δεν μπορεί να καταχωρήσει περισσότερες από μία ψήφους στο ίδιο πρόσωπο ή στην ίδια ομάδα.

Επομένως, γνωρίστε, ψηφίστε, αναδείξτε τα φετινά «Πρόσωπα της Χρονιάς» που θα είναι οι πρωταγωνιστές στην πιο λαμπρή βραδιά της πόλης. Η Βραδιά Απονομών θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020 σε ένα απόλυτα εορταστικό κλίμα στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών και θα σημάνει ένα καλωσόρισμα αισιοδοξίας, ελπίδας και προοπτικής για το 2020.