ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος με καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων - Μέγα σκάνδαλο

Σάλος με καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων - Μέγα σκάνδαλο

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων καθώς καθηγητής φέρεται να είχε «εμπορικές» σχέσεις με τους φοιτητές του, στους οποίους πουλούσε σημειώσεις του μαθήματος που δίδασκε.

Ο καθηγητής, σύμφωνα με το «ΕΘΝΟΣ», πουλούσε τις σημειώσεις του μαθήματος του έναντι οχτώ ευρώ. Μετά την καταγγελία των φοιτητών για τη δράση του καθηγητή, η διοίκηση του πανεπιστημίου αποφάσισε να «παγώσει» τη σύμβασή του, η οποία έληγε τον προσεχή Σεπτέμβριο. Ο καθηγητής, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δίδασκε το μάθημα Αναπτυξιακή – Γνωστική Νευροψυχολογία στο τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου με σύμβαση στο πλαίσιο προγράμματος απόκτησης ακαδημαϊκής εμπειρίας για κατόχους διδακτορικού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο καθηγητής φέρεται να πούλησε σημειώσεις σε 83 φοιτητές, ενώ σύμφωνα με καταγγελίες χώρισε την εξέταση σε όσους θα αγόραζαν τις σημειώσεις σε πιο «συμφέρουσα τιμή» από κάποιο βιβλιοπωλείο, ή φωτοτυπείο και σε όσους θα έδιναν από το σύγγραμμα του μαθήματος κι ένα power point.

Ο καθηγητής κλήθηκε σε απολογία, ενώ η εξέταση του μαθήματος που είχε προγραμματιστεί για τις 27 Ιανουαρίου μετατέθηκε για το τέλος της εξεταστικής και θα γίνει από τριμελή επιτροπή.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Διαζύγιο - «βόμβα» για πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή μετά από 12 χρόνια γάμου (pics)

Τρίκαλα: Βγήκαν από την ταβέρνα για τσιγάρο και έπαθαν σοκ όταν γύρισαν στο τραπέζι τους

Σχετικές ειδήσεις