ΕΛΛΑΔΑ

Σπείρα ανηλίκων τρομοκρατούσε το Μενίδι: Έδερνε και έκλεβε περαστικούς

Σπείρα ανηλίκων τρομοκρατούσε το Μενίδι: Έδερνε και έκλεβε περαστικούς
INTIME NEWS

Στην εξάρθρωση συμμορίας ανηλίκων προχώρησε η αστυνομία και συγκεκριμένα το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών.

Η σπείρα ανηλίκων που είχε διαπράξει δεκάδες επιθέσεις κατά πεζών, οδηγών οχημάτων και γυναικών σε σταθμό τρένων, εξάρθρωσαν στελέχη της ασφάλειας Αχαρνών.

Συνελήφθησαν πέντε άτομα ηλικίας από 13 έως 17 ετών, ενώ ταυτοποιήθηκαν ακόμη τρία. Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν το απόγευμα της Παρασκευής στον καταυλισμό της Αγίας Σωτήρας, μετά από ληστεία σε βάρος οδηγού αυτοκινήτου.

Η αδίστακτη σπείρα των ανήλικων ανέκοψε την πορεία του οχήματος, μπήκαν μέσα στο αμάξι και αφού τον χτύπησαν του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο. Στη συνέχεια τον έβγαλαν από το αμάξι τον έριξαν στο έδαφος και του έκλεψαν το πορτοφόλι.

Η δράση τους είχε ξεκινήσει πριν από πέντε τουλάχιστον μήνες, με τους ανήλικους να έχουν ως ορμητήριο τον καταυλισμό της Αγίας Σωτήρας.

Κατά τη διάπραξη των ληστειών, δεν δίσταζαν να κτυπούν τα θύματά τους, προκειμένου να τους αποσπάσουν χρήματα, κοσμήματα και κινητά τηλέφωνα.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί δέκα 10 ληστείες σε πεζούς, μεταξύ των οποίων σε ηλικιωμένες και ανήλικο, 6 ληστείες σε διερχόμενους οδηγούς, 3 ληστείες σε διανομείς φαγητο,2 ληστείες σε βάρος γυναικών από την αμαξοστοιχία στο σταθμό των Αχαρνών και 2 κλοπές. Οι αστυνομικοί ερευνούν τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες έκνομες ενέργειες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη - «βόμβα» για την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν στο κέντρο της Αθήνας (pics)

Σχετικές ειδήσεις