ΕΛΛΑΔΑ

«Εφιάλτης» για Έλληνες μαθητές σε εκδρομή - Δείτε τι συνέβη

«Εφιάλτης» για Έλληνες μαθητές σε εκδρομή - Δείτε τι συνέβη
ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια 17 μαθητών από τη Ρόδο που αποφάσισαν να πάνε σχολική εκδρομή στην Πράγα και έπαθαν τροφική δηλητηρίαση.

Οι μαθητές του Βενετόκλειου Λυκείου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, διέμεναν σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, όπου και έπαθαν τροφική δηλητηρίαση. Οι γονείς των μαθητών, σύμφωνα με πληροφορίες, αποδίδουν τη δηλητηρίαση σε φαγητό που έφαγαν την ημέρα της άφιξής τους στο κατάλυμα.

Οι καθηγητές, σύμφωνα με το STAR, διαμαρτυρήθηκαν στον υπεύθυνο του εστιατορίου ότι το γεύμα τους μύριζε άσχημα, όμως εκείνος προσπαθούσε να τους πείσει ότι στην Πράγα οι γεύσεις είναι διαφορετικές σε σχέση με την Ελλάδα διότι χρησιμοποιούν… διαφορετικό λάδι.

Τις αμέσως επόμενες ώρες η τροφική δηλητηρίαση εξελίχθηκε σε ιογενή γαστρεντερίτιδα, με τους μαθητές να αρρωσταίνουν ο ένας μετά τον άλλο.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, το ξενοδοχείο δεν επέτρεψε να έρθουν γιατροί για εξετάσεις και έτσι όλα τα παιδιά, πήγαν σε νοσοκομείο της Πράγας.

Η ταλαιπωρία όμως των μαθητών δεν τελείωσε εκεί, καθώς περίμεναν για ώρες να εξεταστούν, με τους περισσότερους να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τους γονείς τους.

Τελικά με την συμβολή των ελληνικών προξενικών Αρχών, όλοι οι μαθητές και οι καθηγητές επέστρεψαν εσπευσμένα στη Ρόδο και πλέον είναι καλά στην υγεία τους.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

MEGA: Ξεκίνησε να εκπέμπει - Δείτε πώς θα το «πιάσετε» στην τηλεόρασή σας (photos)

Σχετικές ειδήσεις