ΕΛΛΑΔΑ

Έξαλλος ο Μουτζούρης στο MEGA: «Έχω δικαίωμα να εκφράζομαι όπως θέλω» - Αποχώρησε από το δελτίο

Έξαλλος ο Μουτζούρης στο MEGA: «Έχω δικαίωμα να εκφράζομαι όπως θέλω» - Αποχώρησε από το δελτίο

Το βράδυ της Πέμπτης ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου ήταν καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο του MEGA για να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις σε Μυτιλήνη και Χίο αλλά αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιοδήποτε ερώτημα της παρουσιάστριας.

Ειδικότερα, ο κ. Μουτζούρης μεταξύ άλλων ερωτήθηκε για το αν συνάδουν τέτοιου είδους αντιδράσεις με το δημόσιο αξίωμα του. Ο περιφερειάρχης δεν θέλησε να ανασκευάσει τις δηλώσεις του και κατήγγειλε τα όσα προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, χαρακτηρίζοντας χυδαία την παρουσίαση του θέματος.

Στη συνέχεια παρά το κάλεσμα της παρουσιάστριας, Δώρας Αναγνοστοπούλου, για ήρεμο διάλογο, ο κ. Μουτζούρης συνέχισε σε υψηλούς τόνους και αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση.

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου δεν δέχθηκε να εξηγήσει τον λόγο που έκανε μία τέτοια χειρονομία μπροστά στην κάμερα και στη συνέχεια αποχώρησε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Δείτε το βίντεο:

Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος Γ. Σινάνης, οποίος ήταν μαζί με τον περιφερειάρχη, τόνισε πως ο κ. Μουτζούρης θεώρησε πως όσα καταγράφηκαν στο βίντεο δεν έπρεπε να πάρουν αυτή την έκταση, καθώς ειπώθηκαν ενώ βρισκόταν σε δύσκολη θέση και ήταν χτυπημένος.

Το επίμαχο βίντεο

Η συνομιλία που ακούγεται στο βίντεο που ακολουθεί, φέρεται να σημειώθηκε λίγη ώρα αφού ανακοινώθηκε ότι ο πρωθυπουργός τον καλεί στο Μέγαρο Μαξίμου μαζί με τους δημάρχους των νησιών για να αποκλιμακωθεί η ένταση, αλλά και την κυβερνητική απόφαση να αποσυρθούν την Πέμπτη κάποιες δυνάμεις των ΜΑΤ από Λέσβο και Χίο, προκειμένου να εκτονωθεί λίγο η ένταση.

Ο κ. Μουτζούρης, ακούγεται να χαρακτηρίζει στον συνομιλητή του, -κάποιον καθηγητή, όπως τον αποκαλεί, ως «στρατό κατοχής» και «μισθοφόρους του Ερντογάν» τα ΜΑΤ που έσπευσαν στα νησιά.

Ο κ. Μουτζούρης λέει ακόμη: «Εγώ λογικός άνθρωπος είμαι μόνος μου βγήκα, δεν με βοηθήσατε, δεν πειράζει βγήκα με το σπαθί μου».

Στη συνέχεια ανεβάζει τους τόνους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μην μου κάνει παλικαριές ο πρωθυπουργός εμένα, δεν είμαι κανένα παιδάκι», ενώ σε λίγο συστήνει στον συνομιλητή του «Μην τον ανάψεις (σ.σ. τον πρωθυπουργό), γιατί τώρα τον έχει πιάσει…άντε να μη πω τι».

«Να κι αν είναι οργισμένος»

Η συνομιλία προχωρά και ο κ. Μουτζούρης ακούγεται να λέει: «Διαβάζω σε σάιτ, ότι είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός με τον Μουτζούρη. Ε λοιπόν κι εγώ σου λέω να, κι αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός μαζί μου (το «να» συνοδεύεται από την ανάλογη χυδαία κίνηση). Και τι έγινε;».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Εικόνες ντροπής στη Χίο: Αστυνομικοί με πολιτικά σε ρόλο χούλιγκαν σπάνε ΙΧ και ρίχνουν χημικά

Μεταναστευτικό: Καρέ-καρέ η αποχώρηση των ΜΑΤ από τη Μυτιλήνη

Αποχωρούν τα ΜΑΤ από τη Μυτιλήνη: Μουτζούρης: Υπερβολική η χειρονομία – Πέτσας: Είναι επικίνδυνος