ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Συνοριοφύλακες στις Καστανιές προσέφεραν 70 φιάλες αίμα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Κορονοϊός: Συνοριοφύλακες στις Καστανιές προσέφεραν 70 φιάλες αίμα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης
INTIME NEWS

Συνολικά 70 φιάλες αίματος, προσέφεραν σήμερα, Δευτέρα (30/03) στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, στελέχη των δυνάμεων φύλαξης των συνόρων στις Καστανιές Έβρου.

Σε σχετική ανακοίνωση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος των Συνοριακών Φυλάκων Έβρου, Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς αναφέρει: «Ως Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου, συγχαίρουμε την πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και τα μέλη της που υπηρετούν στα ΜΑΤ, που αιμοδότησαν μαζί με συναδέλφους από την Κύπρο, που μας ενισχύουν το τελευταίο διάστημα.

Έτσι πέρα από τους δεσμούς "αγάπης" για τα σύνορα μας απόκτησαν και δεσμούς αίματος. Η συμμετοχή ήταν συγκινητική και το αίμα που συγκεντρώθηκε (70 φιάλες), θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του ΠΓΝΑ».

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Στον Έβρο ο Παναγιωτόπουλος

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε σήμερα, Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020, τα Επιτηρητικά Φυλάκια και τα σύνορα στον Έβρο προκειμένου να επιθεωρήσει τα μέτρα ασφαλείας και να συνομιλήσει με τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που επιχειρούν εκεί.

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος μετέβησαν στο ΕΦ Καστανεών, όπου είχαν ολοκληρωμένη ενημέρωση για την κατάσταση και την τήρηση των επαυξημένων μέτρων επιτηρήσεως.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αυτές οι περιοχές της Ελλάδας γλιτώνουν από τον ιό – Δείτε το χάρτη