ΕΛΛΑΔΑ

Επιστολή Open στο ΕΣΡ για το ρεπορτάζ στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Επιστολή Open στο ΕΣΡ για το ρεπορτάζ στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) προσφεύγει ο τηλεοπτικός σταθμός Οpen σχετικά με τα σχόλια που γίνονται δημόσια και αναπαράγονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το ρεπορτάζ του σταθμού στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, όπου εμφανιζόταν πλήθος κόσμου να συναθροίζεται, αγνοώντας τα περιοριστικά μέτρα για την καταπολέμηση του κορονοϊού. 

Ο διευθυντής ειδήσεων του Open, Δημήτρης Μιχαλέλης, σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook, αναφέρει:

«Προφανώς κάποιοι την ενημέρωση την αντιλαμβάνονται είτε ως αστείο, είτε ως "σενάριο συνωμοσίας", ή ακόμη κι ως πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης.

Επειδή όμως εμείς στις Ειδήσεις του ΟΡΕΝ δεν την αντιλαμβανόμαστε με κάποιον από αυτούς τους τρόπους κι επειδή η ευθύνη μας απέναντι στους πολίτες -ιδίως αυτό το διάστημα- πρέπει να είναι ΑΠΟΛΥΤΗ, πριν από λίγη ώρα εστάλη στο ΕΣΡ επιστολή.

Προσφεύγουμε αυτοβούλως για όσα κακοηθέστατα έχουν αναφερθεί για την τηλεοπτική κάλυψη της περασμένης Δευτέρας στη Νέα Παράλια της Θεσσαλονίκης.

Διότι το ΕΣΡ είναι το μόνο αρμόδιο να κρίνει.

Και μετά...βλέπουμε!»

Η ανάρτηση του:

Υπενθυμίζεται ότι στο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, τη Δευτέρα 30 Μαρτίου, εμφανιζόταν πλήθος κόσμου στη Θεσσαλονίκη που βγήκε βόλτα στην παραλία της πόλης παρά τα αυστηρά μέτρα της κυβέρνησης και τις προειδοποιήσεις στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού.

Την επομένη ημέρα έκλεισε η Νέα Παραλία, προκειμένου να μην επαναληφθούν εικόνες συνωστισμού. Η έναρξη ισχύος της απόφασης είναι από την 14:00 ώρα της 31/03/2020 και ισχύει για 14 ημέρες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ: Πέθανε ξαφνικά στα 42 του χρόνια Έλληνας ηθοποιός

Σχετικές ειδήσεις