ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: «Βροχή» παραβάσεων απαγόρευσης κυκλοφορίας και συλλήψεις για λειτουργία καταστημάτων

Κορονοϊός: «Βροχή» παραβάσεων απαγόρευσης κυκλοφορίας και συλλήψεις για λειτουργία καταστημάτων

Κορονοϊός - Όλες οι Ειδήσεις:  Η Ελληνική Αστυνομία έχει στήσει μπλόκα παντού προκειμένου να ελέγξει την κυκλοφορία και να αποτρέψει την μαζική έξοδο για το Πάσχα και τις άσκοπες μετακινήσεις. Ο κόσμος όμως δείχνει να μην πτοείται και τα στοιχεία με τις παραβάσεις που έγιναν χθες είναι ενδεικτικά.

Καταγράφηκαν 1.998 περιστατικά άσκοπων μετακινήσεων σε όλη την Ελλάδα και έγιναν 12 συλλήψεις για λειτουργία καταστημάτων.

Συγκεκριμένα οι παραβάσεις σημειώθηκαν στις εξής περιοχές:

673 στην Αττική, 193 στη Θεσσαλονίκη, 171 στη Δυτική Ελλάδα, 138 στην Κεντρική Μακεδονία, 125 στα Ιόνια Νησιά, 124 στην Πελοπόννησο, 122 στην Κρήτη, 98 στη Θεσσαλία, 85 στη Στερεά Ελλάδα, 78 στο Βόρειο Αιγαίο, 64 στο Νότιο Αιγαίο, 63 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 36 στην Ήπειρο και 28 στη Δυτική Μακεδονία.

Να θυμίσουμε εδώ ότι τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν ήταν «τσουχτερά». Για την ακρίβεια ήταν 300 ευρώ χρηματικό πρόστιμο, αλλά και αφαίρεση των πινακίδων για 60 ημέρες.

Επίσης, για λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λπ.), παρά την σχετική απαγόρευση, βεβαιώθηκαν 9 παραβάσεις και συνελήφθησαν 12 άτομα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.