ΕΛΛΑΔΑ

H Διεθνής Ομοσπονδία αναγνωρίζει το τεράστιο έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

H Διεθνής Ομοσπονδία αναγνωρίζει το τεράστιο έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού
INTIME NEWS

Στη μάχη κατά της πανδημίας του κορονοϊού και στους εθελοντές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπισή της, ήταν αφιερωμένη η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού/Ερυθράς Ημισελήνου, η οποία εορτάστηκε στις 8 Μαΐου.

Στο πλαίσιο αυτό, η Διεθνής Ομοσπονδία Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού/Ερυθράς Ημισελήνου (ΔΟΕΣ), δημιούργησε μία μίνι καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τις προσωπικές εμπειρίες εθελοντών από διάφορους Εθνικούς Συλλόγους, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τους τιμήσει.

Η επιλογή έγινε από την ίδια τη Διεθνή Ομοσπονδία, με βάση τις δημοσιεύσεις των Εθνικών Συλλόγων. Μέσα σε αυτούς ήταν και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, με τον Αρχηγό Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κομοτηνής, Κωνσταντίνο Ιμανιμίδη.

Συγκεκριμένα, η ΔΟΕΣ φιλοξένησε στο λογαριασμό της στο Twitter τον κ. Ιμανιμίδη μαζί με το σκύλο της ομάδας Κ9 του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Ο κ. Ιμανιμίδης ανέφερε, ότι ο εθελοντισμός στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό έχει αλλάξει τη ζωή του.

Με τον τριών ετών Γερμανικό Ποιμενικό Feldscher έχει σώσει πολλές ζωές σε στεριά και θάλασσα. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός είναι υπερήφανος που ένας από τους χιλιάδες εθελοντές του επιλέχθηκε για την καμπάνια της ΔΟΕΣ, αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό την αναγνώριση του τεράστιου έργου του Εθνικού μας Συλλόγου.

Διαβάστε επίσης:

Η καμπύλη θανάτων και κρουσμάτων - Ποιες περιοχές της Ελλάδας δεν έχει «πληγώσει» ο κορονοϊός

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις