ΕΛΛΑΔΑ

Κρίσιμες ώρες για τον Δημήτρη Κοντομηνά - Το συγκινητικό μήνυμα του Βερύκιου

Κρίσιμες ώρες για τον Δημήτρη Κοντομηνά - Το συγκινητικό μήνυμα του Βερύκιου

Δύσκολες ώρες περνάει τόσο ο Δημήτρης Κοντομηνάς, όσο και η οικογένειά του λόγω της κατάστασης της υγείας του επιχειρηματία

Ο Δήμος Βερύκιος, στενός συνεργάτης του κ. Κοντομηνά εδώ και πολλά χρόνια, δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του, στο φινάλε της σύνδεσής του με εκπομπή του Alpha. Αναφερόμενος στον Δημήτρη Κοντομηνά που δίνει τη δική του μάχη, συγκίνησε και τους συντελεστές της εκπομπής.

Μπορεί ο δημοσιογράφος να μην ανέφερε το όνομά του επιχειρηματία, όμως ήταν σαφές ότι το πρόσωπο για το οποίο μιλούσε ήταν ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

Ο Δήμος Βερύκιος, εμφανώς συγκινημένος, είπε τα εξής: «Σας αποχαιρετώ λέγοντας ότι σήμερα έχει γενέθλια ένα αγαπημένο πρόσωπο που πέρυσι πάτησε τα 80. Μόνο που φέτος περνάει δύσκολα, πολύ δύσκολα, δίνει τη δική του μάχη. Αν και φοβάμαι ότι δεν μπορεί τώρα πια να εισπράξει την αγάπη μας, θα του πω μόνο… αγάντα αγαπημένε μας. Αγαπημένε μου… Όχι, δεν θα ξανακλάψω. Καλημέρα».

Εμφανώς συγκινημένη, ήταν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία ανέφερε από την πλευρά της: «Επειδή κατάλαβα ποιον εννοείς, κι εγώ στέλνω την αγάπη μου και την αμέριστη εκτίμησή μου. Και ελπίζω να την εισπράττει με οποιονδήποτε τρόπο εκείνος ξέρει και μπορεί».

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Σε δύο ύποπτες εστιάζουν οι Αρχές - Εν αναμονή εξελίξεων τις επόμενες ώρες