ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός ΤΩΡΑ: Ισχυρή καταιγίδα στα βόρεια προάστια - Πλημμύρισαν δρόμοι

Καιρός ΤΩΡΑ: Ισχυρή καταιγίδα στα βόρεια προάστια - Πλημμύρισαν δρόμοι

Όπως ακριβώς ανέφεραν οι προγνώσεις των μετεωρολόγων και το μεσημέρι της Τετάρτης (03/06) οι βροχές κάνουν την εμφάνισή τους στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Ρεπορτάζ: Ευδοκία Μύτιλη

Αυτή την ώρα, ισχυρές βροχές και καταιγίδες σημειώνονται κυρίως στα βόρεια προάστια της Αττικής, με αποτέλεσμα να έχουν ήδη πλημμυρίσει δρόμοι και να έχουν προκληθεί προβλήματα.

Δείτε εικόνες στην παρακάτω gallery:

Η σημερινή, είναι η δέκατη συνεχόμενη ημέρα αστάθειας του καιρού στη χώρα μας και αναμένεται να είναι και η τελευταία, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr.

Από το πρωί εκδηλώνονταν βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Βορειοανατολικό Αιγαίο ενώ τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες τα φαινόμενα αυτά θα εκδηλώνονται στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη. Αυξημένη πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει στα βορειοανατολικά. Οι βροχές πάντως θα σταματήσουν μετά το απόγευμα, ενώ την Πέμπτη δεν αναμένονται πλέον άλλα φαινόμενα.

Δείτε τους προγνωστικούς χάρτες στη gallery που ακολουθεί:

Σήμερα τα φαινόμενα τοπικά συνοδεύονται από αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα. Σύμφωνα με το σύστημα πρόγνωσης κεραυνικής δραστηριότητας του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr, το οποίο αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του συστήματος TALOS, η κεραυνική δραστηριότητα κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες της Τετάρτης αναμένεται να είναι αυξημένη στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, καθώς επίσης και στα νησιά της Χίου και της Κρήτης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι - Μαρτυρία σοκ: Μία μαυροντυμένη παρακολουθούσε την εταιρεία για πέντε ημέρες