ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Στην 1η θέση ο εσωτερικός τουρισμός - Τα πακέτα ξενοδόχων

Κορονοϊός: Στην 1η θέση ο εσωτερικός τουρισμός - Τα πακέτα ξενοδόχων
Pixabay

Στον εσωτερικό τουρισμό στρέφονται οι ελληνικές επιχειρήσεις, λόγω κορονοϊού

Οι Έλληνες παραθεριστές, είναι η μοναδική επιλογή για τις ελληνικές επιχειρήσεις, φέτος το καλοκαίρι, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Το δύσκολο εγχείρημα της επανεκκίνησης του τουρισμού, έχουν να αντιμετωπίσουν οι ξενοδόχοι στη χώρα μας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open. Αυτό συμβαίνει επειδή το καλοκαίρι μπορεί να ξεκίνησε στη χώρα μας, αλλά οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία είναι κατά πολύ μειωμένες.

Σχεδόν μηδενική η τουριστική κίνηση τον Ιούνιο, λένε οι ξενοδόχοι οι οποίοι ευελπιστούν σε ένα καλύτερο υπόλοιπο της καλοκαιρινής σεζόν. Για τον λόγο αυτόν, προχωρούν σε ειδικά, οικονομικότερα πακέτα για την προσέλευση του εσωτερικού τουρισμού, αφού οι Έλληνες παραθεριστές αποτελούν μονόδρομο για τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Την εμφάνισή τους έκαναν λοιπόν ελκυστικά πακέτα διακοπών, όπως οι ίδιοι περιγράφουν στο ρεπορτάζ του Open αφού -βάσει των διαθέσιμων στοιχείων- και το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου δεν θα έχει πολλούς τουρίστες στα ελληνικά ξενοδοχεία. Έτσι, η ελληνική αγορά αναμένεται να ξεκινήσει δειλά δειλά στις αρχές Ιουλίου, αφού και τα σχολεία κλείνουν στα τέλη του Ιουνίου.

Δείτε στο ρεπορτάζ τις τιμές που υπάρχουν πλέον σε ξενοδοχεία της χώρας μας:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Δραματική αύξηση των κρουσμάτων στην Ελλάδα - Συναγερμός στις Αρχές