ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτα πράγματα - Δικηγόρος 33χρονης: «Ήθελε να φροντίσει τη Μαρκέλλα»

Απίστευτα πράγματα - Δικηγόρος 33χρονης: «Ήθελε να φροντίσει τη Μαρκέλλα»

Να φροντίσει και να δώσει καινούργια ρούχα στη 10χρονη Μαρκέλλα, ήθελε η 33χρονη «κοκκινομάλλα», σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο δικηγόρος της, Βασίλης Νουλέζας.

Η κατηγορούμενη για την οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείρισή του σε ανήθικες πράξεις, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων (όλα αυτά σε βαθμό κακουργήματος), όπως επίσης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών (σε πλημμεληματικό βαθμό), θα απολογηθεί τη Δευτέρα, με τον δικηγόρο της να ξεκαθαρίζει ότι η ίδια αρνείται την απαγωγή και τον βιασμό.

«Η κατηγορούμενη είναι ψυχικά καταρρακωμένη και μεταμελημένη και ζητάμε δημόσια συγγνώμη από την οικογένεια της ανήλικης, την οποία αντιμετωπίζουμε με σεβασμό. Σε ότι αφορά στις κατηγορίες, έχουμε 4 κακουργήματα και 2 πλημμελήματα. Το κοριτσάκι το γνώριζε πολλά χρόνια, είναι και η ίδια μητέρα ενός ανήλικου παιδιού 7 ετών. Η πρωταρχική πρόθεσή της ήταν να τη φιλοξενήσει, να της δώσει καθαρά ρούχα και να τη φροντίσει», τόνισε μεταξύ άλλων στον Alpha και συνέχισε:

«Δεν είχε πρόθεση για σεξουαλική πράξη, άλλωστε τα ευρήματα της ιατροδικαστικής δικαιώνουν την άποψη και τη θέση της. Διανυκτέρευσε εκεί το κορίτσι, την φρόντισε, την έκανε μπάνιο, της έδωσε ρούχα, φαγητό και όταν αντιλήφθηκε ότι έχει καταγγελθεί πανικοβλήθηκε και η ίδια και το κορίτσι που άρχισε να κλαίει. Την έβαλε να κοιμηθεί κι εκεί ξεκίνησαν τα σφάλματα. Της έδωσε ένα ηρεμιστικό για να κοιμηθεί. Το πρωί η Μαρκέλλα δεν ξυπνούσε και εκεί έγινε το δεύτερο σφάλμα, που της έδωσε κάποιο χάπι ναρκωτικό που χορηγείται με συνταγή για να αφυπνιστεί. Ήταν καλά, φάγανε μαζί, μίλαγαν, γέλαγαν, χόρευαν και την 3η μέρα, αντιλαμβανόμενη τη θέση που έχει περιέλθει να την επιστρέψει, δίνοντάς της χρήματα. Όταν την αποχαιρέτησε η μικρή είπε στην εντολέα μου σε ευχαριστώ για όλα, σ’ αγαπώ, μακάρι να ήσουν δεύτερη μητέρα μου».

Για τις κατηγορίες περί ασέλγειας: «Την αρπαγή και τον βιασμό δεν τα δέχεται. Όταν την έκανε μπάνιο αναγκαστικά την αγκάλιασε, τη χάιδεψε, την άλειψε με κάποιο σαμπουάν ή λάδι. Σε αυτά τα πλαίσια. Παραδέχεται την προμήθεια ναρκωτικών και την κατηγορία ασέλγειας στα πλαίσια που σας περιέγραψα. Η ανήλικη την ακολούθησε με τη θέλησή της. Τη γνώριζε, δεν της αποστέρησε την ελευθερία».

Για τα ναρκωτικά ο δικηγόρος ανέφερε: «Τα Xanax δεν είναι ναρκωτικά μπορεί να τα πάρει ο οποιοσδήποτε. Δεν της χορήγησε ναρκωτικά για να κάμψει την αντίστασή της για σεξουαλική πράξη. Κοιμήθηκε η μικρή και μέχρι να ξυπνήσει δεν την άγγιξε και αυτό θα αποδειχθεί».

Δείτε τις δηλώσεις του δικηγόρου στα βίντεο που ακολουθούν:

Τα «μυστικά» του υπολογιστή

Εν τω μεταξύ, οι διωκτικές Αρχές προσπαθούν να «ξεκλειδώσουν» τα μυστικά που κρύβει ο φορητός υπολογιστής της 33χρονης, προκειμένου να πέσει περισσότερο φως στην υπόθεση.

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο η 33χρονη (για την οποία το μοναδικό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι ήταν ανεπάγγελτη) να αποτελεί μέλος κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας, ενώ παράλληλα εξετάζεται το ενδεχόμενο να εκδιδόταν.

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία και χθες το μεσημέρι –ακριβώς μία εβδομάδα μετά την αρπαγή της δεκάχρονης- την οδήγησαν στον εισαγγελέα.

Ο εισαγγελέας της άσκησε δίωξη για τέσσερα κακουργήματα και δύο πλημμελήματα. Συγκεκριμένα, οι κατηγορίες που τη βαρύνουν είναι: αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να το μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, προμήθεια ναρκωτικών και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Για τα όσα αποκαλύφθηκαν από την ομολογία της συλληφθείσας για την αρπαγή και την ασέλγεια κατά της 10χρονης Μαρκέλλας, μίλησε ο αδελφός της Χρήστος, στον ΑΝΤ1, το πρωί της Παρασκευής (19/06).

Μέσω της ίδιας εκπομπής, η συνήγορός του, Ανθούλα Ανάσογλου, απηύθυνε έκκληση «να μη γίνονται λεπτομερείς περιγραφές», καθώς στιγματίζεται το παιδί, ενώ ο έτερος συνήγορος του αδελφού, Αλέξης Κούγιας εξέφρασε την πεποίθηση ότι πρόκειται για κύκλωμα ενώ χαρακτήρισε «πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα» την υπόθεση.

Δύο φωτογραφίες της συλληφθείσας δημοσίευσε σήμερα ο ΑΝΤ1. Δείτε τις, στη gallery που ακολουθεί:

«Δε θέλω καν να σκέφτομαι τι έγινε»

«Όλα αυτά που αποκαλύπτονται μου προκαλούν δέος και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το ρόλο που θα πρέπει να έχω», δήλωσε ο αδελφός της Μαρκέλλας.

Ο νεαρός εξέφρασε την ευχή «να μην ξαναϋπάρξει ποτέ κανένας άνθρωπος που να μπορεί να κλέψει ένα παιδάκι στο δρόμο και να ασελγήσει πάνω του, άμα βέβαια είναι αλήθεια αυτά».

Σχετικά με τη γυναίκα που ομολόγησε την αρπαγή της 10χρονης και της σε βάρος της ασέλγεια, ο αδελφός είπε πως δεν την γνωρίζει, ούτε του θυμίζει κάτι από παλιά.

Ο άνδρας εξέφρασε το παράπονό του ότι, δεν ενημερώνεται επίσημα από τις Αρχές, αλλά από τα Μέσα και τα social media για την υπόθεση, κατηγορώντας μερίδα των Μέσων ότι, βγάζουν ακόμα φωτογραφίες και τα στοιχεία της μικρής αδελφής του.

«Το φυσικό περιβάλλον της Μαρκέλλας είναι στη γιαγιά κι ελπίζω να μπορεί να παραμείνει σε αυτήν και να μην αλλάξει ριζικά η ζωή της», κατέληξε ο νεαρός.

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται συνεχώς στο «φως» για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας. Το νέο βίντεο ντοκουμέντο είναι από την περιοχή της Καλαμαριάς, η Μαρκέλλα φαίνεται να παραπατάει καθώς βρίσκεται ακόμα υπό την επήρεια ναρκωτικών που της χορήγησε η 33χρονη γυναίκα.

Δείτε παρακάτω το νέο βίντεο ντοκουμέντο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βιτριόλι: Νέοι διάλογοι και ανατριχιαστικά σημειώματα με... λευκή μαγεία