ΕΛΛΑΔΑ

Αδερφός Μαρκέλλας: «Η αδερφή μου λέει ότι δε μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια»

Αδερφός Μαρκέλλας: «Η αδερφή μου λέει ότι δε μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια»

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από την υπόθεση αρπαγής της μικρής Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη - Τι δήλωσε ο αδερφός της

Συγκλονίζουν τα νεότερα στοιχεία της υπόθεσης της 10χρονης Μαρκέλλας, ενώ την ίδια ώρα οι Αρχές κάνουν λόγο για ένα οργανωμένο σχέδιο απαγωγής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, η 33χρονη είχε σχέδιο, είχε προετοιμάσει την αρπαγή της μικρής από το σχολείο και είχε στήσει ενέδρα, αυτό συμπεραίνουν από τη δικογραφία οι Αρχές. Στην κατάθεσή της η κατηγορούμενη σοκάρει, «μου έκατσε λουκούμι», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τι δήλωσε ο αδερφός της 10χρονης

Δύσκολες είναι οι ώρες που βιώνει η μικρή Μαρκέλλα, καθώς το κοριτσάκι δεν έχει πάει στο σπίτι του, μέχρις ότου οι αρχές να εξετάσουν το οικογενειακό περιβάλλον που ζούσε.

Ο αδερφός της όλες αυτές τις ημέρες, αγωνιούσε να την δει από κοντά και να μιλήσει μαζί της, μετά τον εφιάλτη της αρπαγής.

Σήμερα, ο ίδιος κατάφερε να την δει και να την αγκαλιάσει.

«Την είδα, είναι καλά, συζητάει, μας ζητάει όλο και περισσότερο. Σε γενικές γραμμές είναι κάπως συζητήσιμη όσον αφορά το θέμα αλλά μόνο στους ανθρώπους της πιστεύω» είπε ο αδερφός της, ο οποίος πήγε και είδε το κοριτσάκι στο νοσοκομείο.

«Δε δείχνει φοβισμένη, μου αναφέρει κάποιες φορές ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί κτλ» είπε ο αδερφός της μιλώντας στο MEGA.

«Θέλει να γυρίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται, μου είπε γιατί δε με πήρες μαζί σου. Ήρεμη ήταν απλά νομίζω ότι είναι ήρεμη μόνο όταν είναι με το περιβάλλον που έχει μεγαλώσει και τους ανθρώπους της γιατί με τους αστυνομικούς δεν είδα νιώθει καλά».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τι υποστήριξε η 33χρονη

«Την Πέμπτη πήρα ένα ταξί και πήγα στις 12:15 στο σχολείο του κοριτσιού και περίμενα να σχολάσει. Μόλις την είδα την ακολούθησα. Σκέφτηκα όλα πάνε καλά, μου έκατσε “λουκούμι”. Είχα ξαναπάει στο σχολείο της άλλη μία φορά πριν την καραντίνα αλλά δεν την είχα δει».

Η 10χρονη ακολούθησε την κοκκινομάλλα η οποία την οδήγησε σπίτι της.

«Της πήρα κουλούρι και χυμό και μετά κάποια στιγμή βαφτήκαμε και βγάλαμε φωτογραφίες τις οποίες είχα σε ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο πέταξα αφού πρώτα έσβησα τις φωτογραφίες.

Και στη συνέχεια φέρεται να ομολογεί ότι «της έδωσα τρία υπνωτικά χάπια με κουτάλι, όπως το σιρόπι. Εγώ έκανα χρήση κοκαΐνης και πήρα τρία υπνωτικά χάπια. Την επόμενη ημέρα κοιμόμασταν όλη την ημέρα. Δεν σηκωνόταν και της έβαλα κοκαΐνη στα δόντια».

Η 33χρονη, πάντως, απολογείται στον ανακριτή την Δευτέρα, 22 Ιουνίου, έπειτα από προθεσμία που ζήτησε και πήρε η ίδια.

Δύο φωτογραφίες της συλληφθείσας δημοσίευσε σήμερα ο ΑΝΤ1.

Δείτε τις, στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Dr θάνατος»: Αυτός είναι ο ψευτογιατρός - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες (video)